Tuomas Niska 12.10.2018 9:50

Netprofilen linkkiperjantai!

 

bryson-hammer-586120-unsplash 

Ensimmäistä kertaa ikinä repäisemme sivun superinfluensseri K. Strömmanin kirjasta (sori siitä) ja esittelemme Netprofilen linkkiperjantain! Tässä siis viimeiseltä noin viikolta meitä eniten kutkuttaneet stoorit teknologian, markkinoinnin ja teknologian markkinoinnin maailmasta.

  1. Bloombergin huikeaa tutkivaa journalismia siitä, miten kun kaikki muut haluavat olla softayritys, niin Kiinan kansanarmeija voi mielellään olla hardisyritys. Kovaa peliä konesaleissa!
  2. Mitä tehdä sitten, kun data on jo asetettu kaiken tekemisen keskiöön? Pakota työntekijät myös katsomaan sitä, ehdottaa HBR. OIkeastaan idea on erinomainen, arvioi tämän kirjoittaja.
  3. Vaikuttajamarkkinointi (eli viimeistään 2019 kai ihan vain “markkinointi”) ammattimaistuu: New Yorkissa saa jo vaikuttaja vuokrata kuvauslokaatioksi tätä ihanan instagrammablea asuntoa.
  4. Laboratoriossa onnistui kolmen hengen telepaattinen Tetris-matsi. Ha-po-kas-ta. 
  5. Etelä-Koreassa iso hitti ovat “healing cafes”, eli mestat joissa voi maksua vastaan hetken istua ihan vain rauhassa. Myös Helsingissä juuri auennut Sofia Future Farm -työskentelytila sisältää Offline-puolen, jossa saa olla, no, offline ja myös osallistua ohjattuihin päiväuniin. Fashinoivaa! 

Kuva: Bryson Hammer / Unsplash

Tilaa Huomioanalyysi