Christina Forsgård 6.10.2016 12:17

Merkittävä pohjoismainen tilitoimistopalvelujen yhteistyösopimus – Kaksi kotimaista yritystä valloittamaan pohjoismaista tilitoimistomarkkinaa yhdessä

 

Kaksi suomalaista yritystä suuntaavat yhdessä pohjoismaisille tilitoimistomarkkinoille. Sähköisen taloushallinnon ohjelmistoyritys Procountor sekä taloushallinnon asiantuntijapalveluita tarjoava Leinonen Group solmivat merkittävän pohjoismaisen yhteistyösopimuksen, joka allekirjoitettiin 6.10.2016 Procountorin tilitoimistopäivässä Nordic Business Forumin yhteydessä.

Sopimuksen myötä Leinonen Group laajentaa sähköisten taloushallintopalvelujen tarjontaa pohjoismaisilla markkinoilla Procountor-ohjelmistolla. ”Olemme kasvaneet Suomessa yli 40 prosenttia vuosittain ja tavoittelemme johtavaa markkina-asemaa myös muissa pohjoismaissa. Onkin upeaa saada yhteistyökumppaniksi johtava taloushallinnon palveluntarjoaja, jolla on vahva kokemus myös kansainvälisistä palveluista”, iloitsee Procountorin toimitusjohtaja Mikko Siivola.

Procountor on 2001 perustettu suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka tarjoaa taloushallinnon ohjelmistoa pilvipalveluna. Procountor-ohjelmistoa käyttävät sekä pk-yritykset että näitä palvelevat tilitoimistot. Procountor toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Leinonen Group on suomalainen perheyritys, joka on tarjonnut kansainvälisiä taloushallinnon asiantuntijapalveluja jo vuodesta 1989. Yrityksen palvelutarjoomaan kuuluvat luotettavat talous- ja palkkahallinnon palvelut, erilaiset neuvonta- ja hallintopalvelut sekä tilintarkastus. Leinonen Group toimii tällä hetkellä 11 maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Bulgariassa, Unkarissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Leinosen toiminnassa korostuvat henkilökohtainen palvelu ja vahva paikallinen osaaminen yhdistettynä kansainvälisyyteen.

Procountor-yhteistyön myötä Leinonen tarjoaa kansainvälisille asiakkailleen palveluja, joissa voidaan hyödyntää yhtenäistä ohjelmistoalustaa kaikissa Pohjoismaissa. ”Yhteistyökumppanin valinnassa mahdollisuus hyödyntää samaa taloushallinnon ohjelmistoa useammassa maassa oli meille hyvin tärkeää. Uskomme, että tällä toimintatavalla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen lisäarvon”, sanoo Petteri Leinonen, Leinonen Groupin hallituksen puheenjohtaja. ”Uskon, että Procountor on meille paras vaihtoehto, ja on suuri ilo lähteä heidän kanssaan tälle yhteiselle matkalle”, jatkaa Leinonen.

Taloushallintopalveluiden markkina kehittyy parhaillaan nopeasti digitalisaation myötä, ja tämä avaa kotimaisille yrityksille myös vientimahdollisuuksia. ”Suomesta ponnistaminen tarjoaa meille kilpailuetua muun muassa täällä varhain yleistyneen B2B-verkkolaskutuksen ja täysin sähköisten pankkipalveluiden ansiosta. Tarjoamme ainutlaatuisen automatisoidun taloushallinnon alustan, jota jopa neljässä pohjoismaassa toimiva tilitoimisto tai pk-yritys voi käyttää,” toteaa Siivola.

Lisätietoja:

Mikko Siivola
toimitusjohtaja
Procountor
puhelin: 020 787 9838
sähköposti: mikko.siivola@procountor.com

Petteri Leinonen
Hallituksen puheenjohtaja
Leinonen Group
puhelin: 0400 107 405
sähköposti: petteri.leinonen@leinonen.eu

Procountor Oy on pilvipalveluna toimivaa taloushallinto-ohjelmistoa tarjoava kotimainen kasvuyritys. Procountor tarjoa asiakkailleen internetissä toimivan taloushallinnon ohjelmiston ja oheispalvelut yhdellä sopimuksella. Procountor-ohjelmistoa käyttää jo 17 000 yritystä ja 600 tilitoimistoa. Vuonna 2015 yrityksen liikevaihto kasvoi 47 % ollen 11,3 miljoonaa euroa. Procountor työllistää lähes 120 ammattilaista pääosin Suomessa. Yritys toimii myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Procountor on osa Accountorin ohjelmistoliiketoimintaa.

Leinonen Group on kansainvälinen tilitoimistoketju. Leinonen tarjoaa taloushallinto-, palkanlaskenta-, neuvonta- hallinto ja tilintarkastuspalveluja 180 asiantuntijan voimin 13 toimistossa 11 maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Bulgariassa, Unkarissa, Venäjällä ja Ukrainassa.

Seuraavat tiedostot ovat ladattavissa:


Mikko Siivola ja Petteri Leinonen lyövät kättä päälle

Mikko Siivola ja Petteri Leinonen allekirjoittavat sopimuksen

Mikko Siivola ja Petteri Leinonen keskustelevat