Mitä maailmalla tapahtuu?

Netprofilen asiakkaat ovat teknologian kehityksen eturintamassa. Lue uusimmat tiedotteet tästä.

Orange Business Services tekee Sonyn tietoverkosta tulevaisuudenkestävän

31.07.2019
 • - Joustava SD-WAN-ratkaisu yhdistää Sonyn elokuva- ja elektroniikkayksiköt yhteen maailmanlaajuiseen verkkoon 
 • - Sopimus avaa Sonylle tien ketterämpään, läpinäkyvämpään ja turvallisempaan liiketoimintaan kaikkialla maailmassa 

Sony on valinnut Orange Business Servicesin yhdistämään konsernin kahden suurimman yrityksen viestintäinfrastruktuurit yhdeksi konsolidoiduksi verkoksi, joka kestää tulevaisuuden haasteet ja tarjoaa entistä paremman käyttökokemuksen kaikkialla maailmassa. Toteutus perustuu Orange Flexible SD-WAN -ratkaisuun. Se yhdistää yli 500 Sonyn toimipistettä yli 50 maassa ja viidellä manterella suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja skaalautuvaksi verkoksi. 

Daniel Lindberg nimetty Lenovon kanava- ja pk-yritysmyynnistä Pohjoismaissa vastaavaksi johtajaksi

05.07.2019

Daniel Lindberg on nimetty Lenovon älylaitteiden kanava- ja pk-yritysmyynnistä Pohjoismaissa vastaavaksi johtajaksi. Daniel aloitti Lenovolla 1.7.2019 ja raportoi Lenovon Pohjoismaiden johtajalle Morten Karlsrudille.

Tutkimus: Vain joka neljäs luottaa yrityksensä tietoturvaan

02.07.2019

Vain joka neljäs (25 %) yritysjohtaja luottaa yrityksensä tämänhetkiseen kyberturvaan. Asia selviää tuoreesta tutkimuksesta, jonka on teettänyt ohjelmistoyhtiö VMware yhteistyössä Forbes Insights -tutkimusyhtiön kanssa. Tutkimus tehtiin EMEA-alueella, ja siihen vastasi 650 yritystä. Myös Suomi oli tutkimuksessa mukana.

Koillisväylän kaapelihankkeen kansainvälinen toteuttaminen etenee

06.06.2019

Cinia Oy on Cinia-allianssin nimissä solminut tänään MegaFon-yhtiön kanssa aiesopimuksen, jonka tavoitteena on Koillisväylä-kaapelin rakentamiseen tarvittavan hankekehitysyhtiön perustaminen. Tämän laajasti kansainvälisen hankkeen on tarkoitus valmistella täysin uuden, muita globaaleja yhteyksiä varmentavan tietoliikenneyhteyden rakentamista. Uusi kaapeli palvelisi myös arktisen alueen yhteystarpeita. Cinia-allianssiin kuuluu tässä vaiheessa kumppaneita Japanista ja Pohjoismaista sekä lisäksi kansainvälinen investointipankki. Aiesopimuksen tavoitteena on hankekehitysyhtiön perustaminen syksyllä 2019.

TCS ja SAS käynnistävät digilähtöisiin asiakaskokemuksiin keskittyvän strategisen kumppanuuden

03.06.2019

IT-palvelutalo Tata Consultancy Services on solminut strategisen kumppanuussopimuksen Pohjoismaiden johtavan lentoyhtiön SAS:n kanssa.

Lenovo teki ennätyksellisen liikevaihdon ja vahvan tuloksen

23.05.2019
 • Lenovon liikevaihto oli kaikkien aikojen suurin: 51 miljardia Yhdysvaltain dollaria, nousua 12,5 % vuodessa
 • Älykkään transformaation strategia nosti tuloksen ennen veroja 856 miljoonaan – 459 %:n tulosparannus vuodessa
 • Nettotulos oli 597 miljoonaa dollaria, 786 miljoonan parannus viime vuodesta
 • Tilikauden vahva viimeinen vuosineljännes sisälsi kaksinumeroisen liikevaihdon kasvun (10,1 % vuositasolla) 11,7 miljardiin dollariin; kannattavuus parani: ennen veroja tulos 180 miljoonaa, 389 % nousu, nettotulos parani 261 % vuodessa ja oli 118 miljoonaa dollaria

Orange ostaa SecureLinkin ja vahvistaa johtavaa asemaansa Euroopan kyberturva-alalla

16.05.2019

Orange ostaa 100 % SecureLinkistä 515 miljoonan euron valuaatiolla.

SecureLink on Euroopan suurimpia itsenäisiä kyberturvallisuuden palveluntarjoajia, ja sen liikevaihto vuonna 2018 oli 248 miljoonaa euroa. Yrityksellä on vahva asema Pohjoismaiden, Belgian, Tanskan, Saksan ja Ison-Britannian markkinoilla.

 • Yrityskauppa vakiinnuttaa Orangen johtoasemaa kyberturva-alalla Euroopassa. Yrityksen kyberturvatoimintojen pro forma -liikevaihto oli vuonna 2018 yli 600 miljoonaa euroa. Euroopassa on kahdeksan toimipistettä, jotka kattavat markkina-alueesta 75 %.

Uusi ThinkBook: Luotu bisnekseen, suunniteltu seuraavalle sukupolvelle

14.05.2019

Lenovo julkaisi tyylikkäät ja turvalliset ThinkBook 13s ja 14s -kannettavat pk-yrityksille.

Lenovo julkisti suuren joukon uusia älykkäitä laitteita ja ratkaisuja yrityksille

14.05.2019

Uusi lisätyn todellisuuden ThinkReality-alusta, uusi ThinkIoT-ekosysteemi esineiden internetiin, uudet ThinkCentre Nano -tietokoneet, uusi ThinkBook-kannettavien brändi

ThinkPad-kannettavat saavat ensi kertaa AMD-suorittimia

09.05.2019

Teknologiayhtiö Lenovo tuo luotettavuudestaan tunnettuihin ThinkPad-kannettaviinsa ensi kertaa AMD:n valmistamat suorittimet. Uudet AMD Ryzen 7 PRO Mobile -suorittimet Radeon Vega -grafiikalla tulevat uutuusmalleihin ThinkPad T495, T495s ja X395. Ohuet ja kevyet ThinkPad T- ja X-sarjat edustavat vertaansa vailla olevaa kannettavuutta.

  Uusimmat

  Kategoriat