Netprofile 27.5.2021 9:37

Sebastian Uramek johtamaan Nitorin liiketoiminnan kehitystä Ruotsissa

IT-konsultoinnin ja liikkeenjohdon asiantuntija Sebastian Uramek aloittaa Nitorin liiketoiminnan kehityksestä vastaavana johtajana Ruotsissa. Uramekin johtaman tiimin tavoitteena on edistää kestävää digitaalista kehitystä Ruotsissa ja saavuttaa maan paras asiakas- ja työtyytyväisyys.

Nitor työllistää yli 200 digitaalista insinööriä, jotka ovat ohjelmistokehityksen, muotoilun, lean-ajattelun, ketterän transformaation, liiketoimintastrategian ja analytiikan huippuammattilaisia Pohjoismaissa. Nitorin asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Suur-Tukholman liikenne SL, Kesko ja Bonnier. Yritys tavoittelee merkittävää kasvua Ruotsissa seuraavan kolmen vuoden aikana.

Liiketoiminnan kehityksestä vastaavan Sebastian Uramekin tehtävä on johtaa kasvua kestävällä tavalla. Kestävä liiketoimintakulttuuri on Nitorille niin tärkeää, että Ruotsin parhaan asiakas- ja työntekijäkokemuksen saavuttaminen on yksi sen tavoitteista.

”Odotan innolla, että pääsen ottamaan Nitorin liiketoiminnan kehityksen vastuulleni Ruotsissa. Olen ollut alalla kahdeksan vuotta, enkä ole koskaan kohdannut toista yritystä, jossa on näin osallistava toimintakulttuuri. Tämän yrityksen työntekijät aidosti uskovat ketterään toimintatapaan ja ovat sen kärjessä Suomessa ja nyt myös Ruotsissa”, hän kommentoi.

Uramek on aiemmin toiminut liiketoiminnan kehityksen, myynnin ja rekrytoinnin tehtävissä IT- ja teknologia-alalla. Hän siirtyy Nitorille Nexer Infrastructurelta (aiemmin Sigma IT Tech), jossa hänen toimenkuvaansa Business Unit Managerina kuului muun muassa yrityksen toimintojen perustaminen Tukholmaan. Uramek on kotoisin Tukholmasta ja valmistunut Södertörnin yliopistosta, jossa hän opiskeli yrittäjyyttä ja liiketoimintajohtamista.

”Olen innoissani siitä, että saamme Sebastianin mukaan kehittämään kestävää digitaalista kehitystä Ruotsissa. Ketterien ja kestävien ratkaisujen kysyntä on kovassa kasvussa, ja hiljattain tehdyn tutkimuksen mukaan asiakkaamme arvostavat toimintatapaamme. Uskon, että Nitorista tulee lähivuosina luottokumppani ruotsalaisille yrityksille, jotka haluavat digitalisoida kriittiset toimintonsa”, Nitorin toimitusjohtaja Olli Auvinen sanoo.

Nitorin ketterien menetelmien valmentajat ja digitaaliset insinöörit kuuluvat alan parhaimmistoon Euroopassa. Nitor on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi ja Euroopan toiseksi parhaaksi työpaikaksi, mikä kertoo poikkeuksellisen hyvästä yrityskulttuurista ja työntekijöiden sitoutumisesta.

”Pitkän aikavälin tavoitteemme on olla myös Ruotsin paras työpaikka. Haluamme tarjota työntekijöillemme lisäarvoa ja urakehitysmahdollisuuksia, joita he eivät löydä muista konsulttiyrityksistä tai työskentelemällä freelancerina”, Uramek summaa.

Lisätietoa:

Sebastian Uramek, Business Development Director, Nitor
Puh. +46 (0)73 335 32 20
sebastian.uramek@nitor.com

Olli Auvinen, toimitusjohtaja, Nitor
Puh. +358 (0)40 509 6248
olli.auvinen@nitor.com

Nitorin digitaaliset insinöörit ovat sitoutuneet kestävään digitaaliseen kehitykseen. Yritys rakentaa mukautuvia liiketoimintakriittisiä järjestelmiä ja palveluita, joilla on elinikäinen takuu. Nitor työllistää lähes 200 digitaalista insinööriä, joiden intohimona on valjastaa digitalisaatio luovuudeksi, tuottavuudeksi ja uudeksi liiketoiminnaksi. Ketteryys on ydinarvomme: autamme ketterien toimintatapojen jalkauttamisessa koko organisaatioon. Helsingissä ja Tukholmassa toimiva Nitor on vuosien aikana palkittu mm. Red Herring Global Top 100 ‑voittajana, vuoden Tivi-yrityksenä ja sekä yhtenä Euroopan parhaista työpaikoista. www.nitor.com/fi