Netprofile 28.7.2021 11:47

Puhelimet kiertoon piironginlaatikoista – Swappien pakettiautot kiertävät nyt Suomea ja ostavat älypuhelimia hyvään hintaan

Swappie kiertää elokuussa ympäri Suomea ja ostaa kuluttajilta käytettyjä älypuhelimia. Pakettiauton mukana kulkee myös valmiiksi tehdashuollettuja iPhone-puhelimia, joihin pääsee tutustumaan paikan päällä.

Lehdistötiedote 28.7.2021

Käytettyjä iPhoneja kunnostava ja niitä jälleenmyyvä Swappie tuo tänä kesänä palvelunsa lähemmäs kuluttajia kiertueella, joka ulottuu Helsingistä Ouluun.

”Kierrämme Suomea elokuussa 4.8. alkaen pakettiautolla, joka pysähtyy 28 paikkakunnalla. Käymme joissakin kaupungeissa useammankin kerran, joten jos joku päivä menee ohi, tulemme kyllä toistekin”, kertoo Swappiella kuluttajilta ostettavista puhelimista vastaava Mikko Hagelberg.

Swappie ostaa kuluttajilta käytettyjä puhelimia ja huoltaa niitä uudelleen myytäviksi Helsingin ja Tallinnan tehtaillaan. Näin yhden puhelimen käyttöikä pitenee huomattavasti. Kesäkiertueelle osallistuu myös Swappien teknikoita, jotka ovat alansa huippuosaajia.

“Ajamme kaikille puhelimille diagnostiikan, jolla tarkistamme, ettei laitteen IMEI-koodi löydy varastettujen puhelinten globaalista tietokannasta. Autamme myös tietojen siirrossa uudelle puhelimelle, minkä jälkeen tyhjennämme vanhan puhelimen muistin perusteellisesti. Toki jos haluaa välttää mahdollisesti syntyvät jonot, puhelimen voi tyhjentää itse jo etukäteen”, Hagelberg neuvoo.

Pakettiauton mukana kulkee myös jonkin verran valmiiksi tehdashuollettuja kännyköitä, joten uudenveroisen iPhonen saa parhaimmillaan mukaansa saman tien tai viimeistään parin päivän sisällä suoraan kotiin toimitettuna.

“Kannattaa tulla paikan päälle tutustumaan Swappien toimintaan ja valikoimaan. Kaikkia laitteita pääsee itse testaamaan ja teknikoilta voi kysellä tarkemmin, jos jokin askarruttaa. Asiointi on turvallista: Noudatamme voimassa olevia suosituksia ja kiinnitämme erityistä huomiota hyvään hygieniaan. Käteistä emme ota vastaan, mutta kortilla maksaminen ja osamaksukin onnistuvat.”

Puhelimesta maksettava hinta riippuu aina sen mallista, muistista ja kunnosta. Hinta-arvion voi tehdä etukäteen Swappien verkkosivuilla. Vanhemmatkin puhelimet kannattaa joka tapauksessa viedä kierrätykseen, jotta niistä saadaan kerättyä materiaalit hyötykäyttöön. Alla muutama esimerkki hinnoista, jotka Swappie maksaa:

  • iPhone 7: jopa 100 € 
  • iPhone 8: jopa 150 €
  • iPhone X: jopa 245 €
  • iPhone 11: jopa 470 €

Mikäli kiertue menee ohi, puhelimen voi lähettää Swappielle vaivattomasti myös myöhemmin valmiiksi maksetulla lähetyskuorella tai poikkeamalla Swappien liikkeisiin Helsingissä ja Espoossa. Kaikki myynnissä olevat laitteet löytyvät Swappien verkkokaupasta.

Seuraa Swappien Puhelimet rahaksi -kiertueen kalenteria täältä.

Lisätietoja 
Mikko Hagelberg
kuluttajaostoliiketoiminnan johtaja
050 436 6632
mikko.hagelberg@swappie.com

Swappiesta 
Suomalainen Swappie on kunnostettuja älypuhelimia myyvä verkkokauppa, joka on yksi maailman nopeimmin kasvavista yrityksistä. Swappien missio on tehdä huolletusta elektroniikasta valtavirtaa. Swappie toimii tällä hetkellä yli kymmenessä Euroopan maassa, ja uusia markkinoita avataan jatkuvasti. Elokuussa 2016 perustetun Swappien liikevaihto yli kolminkertaistui 98 miljoonaan euroon vuonna 2020. Lisätietoa: https://swappie.com/fi/.