Netprofile 4.12.2019 9:32

Maailman parhaat viestintätyöt valittiin – Netprofile ja Nitor nappasivat tuplavoiton

Netprofile ICCO_2

Tiistai-iltana Lontoossa oli juhlatunnelma katossa, kun viestintätoimistojen kansainvälinen kattojärjestö palkitsi vuosittaisen ICCO Global 
Awards -kilpailun voittajat. Netprofile asiakkaineen nousi finaaliin peräti viidessä kategoriassa ja voitti niistä kaksi. 

Teknologia-alan markkinointiviestintään erikoistunut suomalainen Netprofile voitti digitaalisen insinööritoimisto Nitorin kanssa ICCO Global Awardsissa maailman parhaan strategisen viestinnän sekä maailman parhaan digitaalisen median palkinnot. Lisäksi Netprofilen viestintätyöt DNA:lle, Someturvalle ja Taloyhtio.infolle rankattiin kovatasoisessa kilpailussa finalistien joukkoon. 

Nitorin menestyksekäs S.E.D.I.-rekrykampanja perustui ajatukseen, että töitä etsivä koodari voisi etukäteen testata soveltuvuutensa tulevan tiimin ja työyhteisön kanssa. 

Kampanja vetosi haastavaan kohderyhmään – eteviin ja kokeneisiin koodareihin – ja on tähän mennessä tuottanut Nitorille jo yli 1 000 työhakemusta ja lukuisia palkattuja huipputekijöitä. Kampanja toteutettiin yhteistyössä mainostoimisto Tehtaankadun ja videoyhtiö Pablo Filmsin kanssa. 

Nitorin S.E.D.I.-rekrykampanja palkittiin aiemmin keväällä 2019 myös Finnish Comms Awardsissa ja valittiin finalistien joukkoon syksyllä Digital Communication Awardsissa sekä Rekrygaalassa.  

 “Maailman parhaat viestintäkampanjat eivät ole niitä suurimpia, vaan poikkeuksellisimpia, kansainvälisimpiä ja vaikuttavimpia. Suomalainen Netprofile on menestynyt viestintätöiden globaalissa arvioinnissa poikkeuksellisen hyvin, mikä on selvä merkki pitkäjänteisestä panostuksesta ensiluokkaiseen strategiseen osaamiseen sekä tehokkaaseen toteutuskykyyn”, sanoo ICCO:n toimitusjohtaja Rob Morbin

”Markkinointiviestinnän syke on väistämättä globaalia, ja pärjääminen edellyttää aina tähtäimen nostoa reilusti yli maakuntasarjan. Tällaiset tunnustukset globaalilta viestintätoimistojen yhteisöltä kertovat, että suomalaisella luovuudella, asiantuntemuksella ja peräänantamattomuudella pärjää missä tahansa sarjassa”, sanoo Netprofilen toimitusjohtaja Juha Frey.  

Netprofilen ohella suomalaisista toimistoista palkittiin Kurio, jonka #SurfaceTheWomen-työ Microsoftille voitti maailman parhaan vaikuttajakampanjan palkinnon. 

Lisätietoja: 
Juha Frey, toimitusjohtaja, partneri 
Puh. 040 572 4674 
juha@netprofile.fi  

Christina Forsgård, partneri, hallituksen puheenjohtaja
Puh. 040 571 9192 
christina@netprofile.fi  

Netprofile on uutta teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien yritysten viestintään ja markkinointiin erikoistunut konsulttiyritys. Me rakennamme maailmaa, jossa elämä on teknologian ansiosta sujuvampaa ja antoisampaa. Yrittäjävetoisena boutique-toimistona vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin asiantuntemuksella, tehokkuudella ja ketteryydellä. Autamme asiakkaitamme kehittymään, näkymään, myymään ja vaikuttamaan – Suomessa ja kansainvälisesti. www.netprofile.fi

Netprofile ICCO_1