Pioneers: Futuristisia liikenneratkaisuja ja kristallikruunuja

21.08.2017

Pioneers_podcast.jpg

Wienin Pioneers-festivaali toi ultramodernin teknologiamaailman Hofburgin palatsin antiikkisten kristallikruunujen alle. Eurooppalaiseen startup-pöhinään sukelsi myös Antti Möller hänen Netprofile Tour -vuorollaan. 

Tapahtumassa haettiin aktiivisesti sitä, mitä vaikutuksia teknologialla on, erityisesti yhteiskunnalliselta kannalta. Liikennesuunnittelun ystävänä Anttiin tekivät vaikutuksen muun muassa uudenlainen lentokone-startup sekä erilainen kimppakyytiratkaisu. Miten laajalle muutoksen laineet lyövätkään, kun lentokone ei enää tarvitse kiitorataa tai autolla pääsee liikkumaan ilman, että tarvitsee keskittyä ajamiseen?

Viestintäammattilaiselle tapahtuma tarjosi hyviä vinkkejä niin markkinoinnin suunnitteluun kuin pitchaamiseen! Kuuntele Antin terveiset podcastina.

 

 

Netprofile Tour -podcastsarjassa maistelemme markkinointiviestinnän makuja ja aistimme uusimman teknologian virtauksia. Netprofilen konsultit kiertävät puolestasi maailman metropoleja koluten alan kiinnostavimmat tapahtumat. Kuuntele podcasteja, niin saat opit maailmalta tuoreeltaan käyttöön!

(Kuvakrediitti: Pio Neer, Flikr)

 

Social selling -opas

 

Tagit: Teknologia, podcast, #netprofiletour, Pioneers Festival

Kirjoittanut

Netprofile

Netprofile

info@netprofile.fi

Uusimmat

Kategoriat

see all

Twitter