Laura Kulmakivi 13.1.2022 16:25

Netprofilen uusi harjoittelija Anni totuttelee hybridityöhön ja rakastaa hyviä romaaneja

Netprofilen tiimi sai tällä viikolla uutta vahvistusta joukkoonsa, kun Anni Koppelomäki aloitti viestinnän harjoittelijana. Hän valmistui kandiksi Media and Information -ohjelmasta Amsterdamin yliopistosta. Nyt Anni totuttelee elämään viestintä- ja markkinointitoimiston arkea.

”Yliopisto-opinnot painottuvat pitkälti teoriaan, joten käytännön opit viestinnästä sopivat koulutukseni jatkoksi kuin nenä päähän. Tämä harjoittelupaikka tarjoaa varmasti hyödyllisiä taitoja työelämään”, Anni toteaa.

Anni on päässyt aloittamaan uuden työrupeaman paikan päällä toimistolla. Tämä tuntuu parin pandemian aikaisen etäopiskeluvuoden jälkeen hänestä mahtavalta. Jatkossa työ toteutuu hybridityönä.

”Olen todella iloinen, kun sain viettää ensimmäisen työviikon toimistolla. Näin etätyöaikaan aamuinen työmatka tuo mukavaa puhtia päivään. Minut on otettu lämpimästi vastaan, ja tunnen jo olevani osa työporukkaa.”

Anni on Netprofilen trainee-ohjelman seitsemäs harjoittelija. Jokaisen harjoittelijan myötä koulutusohjelma on hioutunut entistä parempaan suuntaan.

”Yksi monista syistä miksi päädyin hakemaan harjoitteluun Netprofilelle oli mahdollisuus vaikuttaa omiin työtehtäviin ja sen myötä osaamiseen. Haluan lisäksi kehittää priorisointikykyäni ja ajan käyttöäni työtehtävissä.”

Annia kiinnostaa lähestyä teknologiaa humanistisesta näkökulmasta 

Uutta teknologiaa hyödyntäville yrityksille tehtävä viestintä tuo Annille mielenkiintoista opeteltavaa.

”Teknologia on mielestäni äärimmäisen kiehtovaa ja merkityksellistä. Riemastuttavinta on sen tarjoamat yllättävät ratkaisut ongelmiin, ja niiden myötä arjen helpottuminen. Mikä puolestaan vapauttaa enemmän tilaa luovalle tekemiselle. Minua kiinnostaa ajatella teknologiaa humanistisesta, ja jopa ajoin kriittisestä näkökulmasta."

Työlle vastapainoa tuovat hyvien romaanien lukuhetket sekä äänikirjat ja podcastit. Myös erilaiset kulttuurikokemukset ovat tärkeitä Annille. Taidemuseot ja ooppera ovat tuttuja vierailupaikkoja, ja askelmittarit täyttyvät koiran ulkoilutuksesta ja joogasta.

”Aloitin tammikuun alussa 30 päivän joogahaasteen. Kenellekään ei varmaan tule yllätyksenä, että liikunta todella vaikuttaa positiivisesti niin kehon kuin mielenkin hyvinvointiin. Muistutan tästä usein itseäni.”

Tällä hetkellä Anni odottaa eniten kesää sekä keksintöä, joka maagisesti pysäyttäisi ilmastonmuutoksen.

 

Mikäli haluat pysyä kartalla Netprofilen kuulumisista, tilaa uutiskirjeemme