Maisa Enqvist 17.11.2021 10:42

Netprofilen tuorein vahvistus Suvi luottaa dataan

Viime viikolla Netprofilen tiimi vahvistui entisestään, kun Suvi Heinikoski aloitti talossa somekonsulttina. Suvi tuo mukanaan positiivista energiaa ja useamman vuoden kokemuksen somemarkkinoinnista. 

”Olen todella innoissani tästä uudesta työstä. En malta odottaa, että pääsen tositoimiin asiakkaiden kanssa”, Suvi iloitsee.

Alan työkokemusta Suvilta löytyy markkinointitoimistosta sekä B2B SaaS-palveluiden myynnistä ja markkinoinnista vuodesta 2015. Markkinoinnin sitominen myynnin prosesseihin, analytiikan hyödyntäminen, ja sitä kautta konkreettisten tulosten saavuttaminen on Suvin sydäntä lähellä. Asiakaslähtöisyys, halu ratkaista haasteita ja luova kädet-saveen-asenne ovat hänen vahvuuksiaan asiakastyössä.

”Yhdessä tekeminen, kehittyminen ja tulosten saavuttaminen ovat työni suola”, Suvi toteaa. “Lisäksi aina, kun onnistuu sanoittamaan tai oivalluttamaan joko asiakkaalle itselleen tai heidän kohderyhmälleen tuotteen ominaisuudet hyödyiksi, tulee ihan loistava fiilis”, hän jatkaa. 

Vapaa ajallaan Suvi harrastaa muodostelmaluistelua ja nauttii ulkoilusta koiransa kanssa. Lisäksi hän on innokas kokki ja leipuri, joka taikoo tarjottavaa vaikka vähän tyhjemmistäkin keittiön kaapeista. ”Kaikenlaisten elokuvien, draamasarjojen ja scifin lisäksi olen myös äärimmäisen kiinnostunut tiede- ja hyvinvointidokumenteista, sillä olen aina utelias oppimaan uutta niin elämästä, tieteestä kuin teknologiasta”, Suvi listaa. 

Teknologiassa Suvia kiehtoo erityisesti tavat, joilla sen avulla voidaan muuttaa maailmaa ja tehdä lyhyessä ajassa mahdottomasta arkipäivää.

”Erityisesti odotan, että joku keksii tavan teleportata! Helpottaisi arkea huomattavasti”, Suvi pohtii. “Siihen asti otan kyllä mielelläni vastaan muutkin elämää sujuvoittavat ja maailmaa parantavat kehitysaskeleet”, hän jatkaa.

Koko Netprofilen porukka toivottaa Suvin tervetulleeksi taloon!

Mikäli haluat pysyä kärryillä Netprofilen kuulumisista, tilaa uutiskirjeemme - se ilmestyy sopivan harvoin mutta on täynnä pelkkää asiaa.