Sallamaari Muhonen 23.1.2017 16:15

Näin käy, kun lähettää uteliaita ihmisiä maailmalle

vvgvlh1d10u-slava-bowman.jpg

Mistä ammennat ideoita ja vertailukohtia omalle markkinointiviestinnällesi ja työllesi? Jotta me emme juuttuisi tuttuja latuja lykkimään, käynnistimme viime vuonna Netprofile Tourin

Kiertueen idea oli, että jokainen asiantuntijamme kävi viime vuonna ainakin yhdessä kansainvälisessä tapahtumassa imemässä näkemyksiä vaikuttamisen muutoksesta ja sen uusista keinoista. 

Sen kummempia rajoja tapahtuman valinnalle ei asetettu. Lopputuloksessa näkyivät netprofilelaisten intohimot: digitaalinen markkinointiviestintä, sosiaalinen media sekä tietysti teknologia – etenkin IoT, AI ja VR. 

Ehtona oli, että opitut kokemukset täytyy tuoda jakoon koko tiimin kesken. Tällainen tieto on kuin sähkö: siitä on hyötyä vain silloin, kun se virtaa. Paitsi sisäisesti, oppeja on jaettu eteenpäin myös asiakkaille ja jatkojalostettu blogikirjoituksissa sekä Netprofilen omassa podcastissa

Kokemukset olivat niin hyvät, että kiertueohjelma jatkuu myös 2017. Tilaa alta uutiskirjeemme ja saat helmet maailmalta heti sähköpostiisi!

Tänä vuonna tosin maailmanluokan mittapuita näkee ja oppeja saa myös kotimaassa, kun Suomessa pidetään kansainvälisen PR-alan kattojärjestön ICCOn Summit ’17 syyskuussa ja robotiikan alan Robosteam lokakuussa Messukeskuksessa. 

Kuuntele tästä podcastista summaus Netprofile Tourin suurimmista opeista.

Tilaa Netprofilen uutiskirje!