Maisa Enqvist 28.8.2020 15:49

Uusi harjoittelijamme on some-addikti Sohvi, joka tykkää tosi-tv:stä, viherkasveista ja kokkailusta

Netprofilen trainee-ohjelma polkaistiin tällä viikolla käyntiin jo kolmatta kertaa. Harjoittelijana aloitti viestintää Tampereen yliopistolla opiskeleva Sohvi Mettinen.

“Aloitan harkan todella innolla! Vaikka projektinhallinta on minulle tosi ominaista työtä, on ihanaa myös päästä tekemään enemmän viestintää. Viestintä on se oma juttu, joka inspiroi. Mikä parasta, pääsen oppimaan ja kehittymään asiantuntevan tiimin kanssa sekä soveltamaan oppeja mielenkiintoisella toimialalla.”

Sohvi hyppäsi harkkarin hommiin Helsinki Think Companylta, jossa hänelle ehti kertyä kokemusta niin viestinnästä, projektinhallinnasta kuin myös fasilitoinnista ja startup-maailmasta. Viimeisimpänä projektina hän työsti ideakiihdyttämö Mutinya, jossa toimi ohjelmavastaavana. Värikkään työhistorian ohella taustalta löytyy lisäksi järjestötoimintaa ja vaihto-opinnot Hongkongissa. Vaihdosta jäi käteen ennen kaikkea ymmärrys kansainvälisestä viestinnästä Aasian näkökulmasta, innostuminen kiehtovasta kriisiviestinnästä ja ikuinen rakkaus dim sumeihin.

SohviVapaa-ajallaan Sohvi suurkuluttaa somea sekä tosi-tv-sarjoja, hoivaa viherkasvejaan ja yrittää muistaa aina silloin tällöin käydä jumpassa.

“Tosi-tv-sarjat ovat loistava tapa heittää aivot narikkaan ja rentoutua. Sen lisäksi tykkään lukea kirjoja, erityisesti autofiktioita, ja korona-aikaan innostuin myös vanhasta harrastuksestani maalaamisesta. Ruuanlaitto on lähellä sydäntä, ja samalla kuuntelen paljon podcasteja. Lempparini on ehdottomasti Jäljillä-rikospodcast ja seuraavaksi aion ottaa haltuun täydellisen ramenin salat."

“Jännittävää nähdä, mitä syksy Netprofilella tuo tullessaan, mutta olen 100 % valmis heittäytymään uusiin haasteisiin!"

Tervetuloa mukaan tiimiin, Sohvi!

Haluatko kuulla Sohvin kuulumisia syksyn mittaan? Tilaa uutiskirjeemme! 

Tilaa uutiskirjeemme!