Pauliina Ihalainen 23.1.2020 11:07

Työ ja arki järjestykseen näillä 20 sovelluksella

patrick-tomasso-KGcLJwIYiac-unsplash
Photo by Patrick Tomasso on Unsplash
 
Älypuhelimesta on tullut meille tärkeä osa arkea ja työtä. Ilman älypuhelinta ei nykypäivänä pysy mukana maailman menossa.

Mobiilisovellusten määrä on valtava ja varteenotettavia sovelluksia voi olla vaikeaa ja työlästä löytää. Kokosimme muutamia hyödyllisiä sovelluksia, joita et ehkä tiennyt tarvitsevasi. Olkaapa hyvät!

Trello auttaa projektinhallinnassa

Trellon avulla voit helpommin seurata projektien etenemistä ja pysyä ajan tasalla muistettavista tehtävistä. Voit luoda tehtäville omia kortteja, joille voit lisätä vastuuhenkilön, deadlinen, aihetunnisteen tai vaikka alatehtäviä. Projektin edetessä voit siirrellä kortteja ja tehtäviä eri sarakkeisiin esimerkiksi niiden valmistuttua.

Slack helpottaa viestintää ja vähentää sähköpostien pallottelua

Slack on etenkin yrityskäyttöön suunniteltu pilvipohjainen ryhmätyön ja sisäisen viestinnän työkalu. Voit kutsua kumppaneita mukaan tarvittaessa, ja luoda erilaisia ryhmä-chatteja.

TinyScanner ja Scannable skannaavat paperit nopeasti

Pitäisikö päästä skannaamaan tärkeitä papereita? Et tarvitse enää toimiston tai kirjaston skanneria, sillä sama hoituu skannerisovelluksella. Olit sitten toimistossa tai liikkeellä, nämä sovellukset tallentavat paperit nopeasti laadukkaiksi skannauksiksi.

Lightroom muokkaa digitaaliset kuvat helposti

Miten kuvista saa julkaisukelpoisia ja mitä filttereitä kannattaisi käyttää? Lightroomilla käytät, muokkaat ja jaat valokuvia tietokoneessa, kännykässä tai tabletissa helposti. Ja eikun tekemään kiva Instagram- päivitys!

Verkostoitumissovellus Brella on apuna tapahtumissa

Brella on tapahtumajärjestäjille suunnattu sovellus, jonka kautta tapahtumaan osallistuvat voivat sopia tapaamisia ja verkostoitua keskenään vaivattomasti.

Evernote ja Microsoft To Do tallentavat muistilistat käyttöösi missä vain

Nämä sovellukset auttavat tallentamaan ideoita, tehtäviä ja menemisiä paikasta riippumatta. Esimerkiksi ostoslistan jakaminen, projektin työstäminen tai loman suunnittelu käy sutjakkaasti ilman paperia ja kynää.

Kuuntele podcasteja Castboxilla

Podcastit ovat kasvattaneet suosiota ja niitä voi kuunnella vaikka missä. Castboxista löydät laajan valikoiman podcasteja. Tiesitkö, että podcasteja löytyy nykyään myös Spotifysta?

TuneIn on helppo kuunnella missä tahansa

Sovelluksessa yhdistyvät äänen ja teknologian voimat. Pystyt seuraamaan esimerkiksi urheilua ja uutisia, kuuntelemaan kuratoitua musiikkia, miljoonia podcasteja sekä useita radiokanavia.

The Room on videopelien palapeli

The Room tarjoaa pulmia ratkaistavaksi. Hyppää mukaan palapeliin, joka on kääritty 3D-maailmaan. Pelissä pyöritellään ja tarkastellaan esineitä, joihin on piilotettu jos jonkinlaisia salaisia lokeroita.

Meditointisovellus Headspace on konsti rentoutumiseen

Stressaako? Meditaatio voi olla yksi ratkaisu. Sovellus sisältää meditaatioharjoituksia, jotka auttavat vähentämään stressiä, keskittymään paremmin ja voimaan paremmin.

Duolingo ja Memrise vauhdittavat uusien kielien oppimista

Opi uusia kieliä hauskalla tavalla missä vain ja milloin vain. Käytä luppoaika hyödyksi ja opi uusi kieli nopeasti. Olisiko kiva tilata ravintolassa paikallisella kielellä?

ResQ Club ja Happycow ovat tämän ajan ruokasovelluksia

ResQ Club on hävikkiruokasovellus, jonka kautta voi etsiä ravintoloita, joista voisi käydä ostamassa ruokaa edullisesti. Happycow puolestaan tarjoaa vaihtoehtoja vegaani ja -kasvisuruoan ystäville ympäri maailman.

Kaupunkifillarit.fi auttaa löytämään pyörän kätevästi

Oliko omalta kaupunkipyöräasemalta taas fillarit lopussa? Sovellus näyttää aina lähimmän kaupunkipyöräaseman pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Oulussa. Lataa sovellus jo valmiiksi kesää varten!

Foursquare tekee suosituksia juuri sinulle

Älä tuskaile uudessa kaupungissa, vaan ota käyttöön mobiilisovelluksen muodossa toimiva kaupunkikartta. Sovellus suosittelee sijainnin perusteella lähistöllä sijaitsevia paikkoja, kuten erilaisia nähtävyyksiä, ravintoloita ja kauppoja.

Waze on apuna ruuhkassa

Tiedät Wazen avulla mitä tien päällä tapahtuu. Sovellus koostuu GPS-pohjaisista kartoista ja liikennetiedoista, joita ylläpitävät sen käyttäjät. Waze kertoo sinulle välittömästi ruuhkista, työmaista, ja kolareista.

Stronglifts tuo helpotusta liikuntaan

Aloititko liikkumisen tauon jälkeen? Treenaa itsesi kuntoon näppärästi vaikka olohuoneessa. Sovelluksen avulla tiedät millaisia harjoituksia kannattaa tehdä, ja voit seurata harjoituksiasi ja edistymistäsi kätevästi.

 

Tilaa uutiskirjeemme!