Essi Isomäki 2.8.2022 15:35

Talouden ja teknologian taitava viestijä haussa!

Suollatko näppikseltäsi timanttisia tekstejä? Hahmotatko laajojakin kokonaisuuksia ja ymmärrät, mitä kaikkea tästä aiheesta voisikaan kertoa ja miten? Haluatko auttaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa viestinnän keinoin?

Etsimme nyt kansainvälisesti palkittuun, kokeneeseen ja ketterään markkinointiviestinnän ammattilaisten joukkoomme teknologiasta ja taloudesta kirjoittavaa projektipäällikköä tai viestintäkonsulttia.

Ydintehtäväsi on laadukkaan sisällön tuottaminen vaativalle yleisölle suomeksi ja englanniksi sekä luonnostekstien muokkaaminen huippuunsa. Lehdistötiedotteiden, blogien ja artikkeleiden lisäksi pääset tuottamaan monia muitakin sisältöjä sekä hoitamaan yhteyksiä mediaan – ja asiakkaisiin.

Taustaltasi voit olla vaikkapa teknologiaa tai taloutta seuraava toimittaja tai yritysviestinnän tekijä, jolla on relevanttia työkokemusta jo muutaman vuoden verran. Tärkeintä on kykysi ottaa haltuun monimutkaisia, joskus hankaliakin kokonaisuuksia. Arvostamme kaupallista silmää ja kokemusta asiakastyöstä. Hyvät yhteistyötaidot ja kyky oppia vievät pitkälle.

Asiakkaamme ovat edelläkävijöitä uuden teknologian kehittäjinä ja hyödyntäjinä. Tämä pesti on kuin sinulle tehty, jos olet laillamme innoissasi teknologian avaamista mahdollisuuksista ja digiä hönkivistä talousuutisista.

Inspiroiva työyhteisö ja aivonystyröitä haastavat työtehtävät kasvattavat joka päivä osaamispääomaasi. Olet aidosti kiinnostunut kielen koukeroista ja tekstisi laadusta. Otat mielelläsi vastaan rakentavaa palautetta muilta kirjoittajilta ja myös annat sitä vastalahjaksi.

Osaamisellasi ja asenteellasi on suuri merkitys koko tiimillemme ja erityisesti asiakkaillemme, joille tuotamme poikkeuksellista lisäarvoa. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa ja henkilöstöetumme ovat oikeasti hyvät.

Mitä sanot, tulisitko meidän tiimiin? Tutustu meihin: www.netprofile.fi

Kerro viimeistään keskiviikkona 17.8. miksi juuri sinä olet meidän uusi kollegamme, millaista osaamista tuot mukanasi ja mihin tähtäät ammatillisesti. Työnäytteitäkin katselemme kernaasti.

Sisältö ja PR -tiimin vetäjä Essi Isomäki vastaanottaa hakemuksesi mieluiten  sähköpostiinsa (essi@netprofile.fi) ja vastaa kysymyksiisi puhelimitse 10.8. klo 11.30–13 ja ti 16.8. klo 15–16.30 numerossa 040 572 4648.