Netprofile 17.10.2017 10:14

Sisällöntuottaja meidän tiimiin!

IMG_6828.jpg

Onko sisällöntuotanto leipälajisi? Oletko luomustesi suhteen kunnianhimoinen mutta asiakaslähtöinen?

Etsimme nyt kansainvälisesti palkittuun, kokeneeseen ja ketterään markkinointiviestintäammattilaisten tiimiimme digitaalisesta markkinoinnista ja itsensä jatkuvasta kehittämisestä innostuvaa sisällöntuottajaa. Ydintehtäviisi kuuluvat kirjoittaminen ja editointi suomeksi ja englanniksi. Esimerkiksi näitä meillä työstetään:

· Pitkiä ja lyhyitä artikkeleita sekä blogeja

· Lehdistötiedotteita

· Some-postauksia

· Käsikirjoituksia (Videot, podcastit, webinaarit, tapahtumat)

Meillä pääset jalostamaan osaamistasi markkinointiautomaation (Hubspot), mediaviestinnän sekä sosiaalisen median projekteissa. Asiakkaamme ovat edelläkävijöitä uuden teknologian kehittäjinä ja hyödyntäjinä. Viihdyt siis varmasti, jos olet jo valmiiksi kiinnostunut teknologian kehityksestä ja hyvien asiakaskokemusten tuottamisesta.

Keskimmäinen nimesi on utelias. Olet tiimipelaaja, joka puhaltaa yhteen hiileen myös kiireen keskellä. Asenteesi on can do, myös maanantaisin.

Inspiroiva työyhteisö ja aivonystyröitä haastavat työtehtävät kasvattavat joka päivä osaamispääomaasi. Näet työsi tulokset ja opit uutta myös virheistä, joita et pelkää mutta ehkäiset korkealla työmoraalilla ja kollegiaalisella yhteistyöllä. Osaamisellasi ja asenteellasi on suuri merkitys koko tiimillemme ja erityisesti asiakkaillemme, joille tuotamme poikkeuksellista lisäarvoa.

Työpaikkasi on Helsingin keskustan mukavassa toimistossamme, jossa kohtaamme toisemme pääsääntöisesti päivittäin.

Mitä sanot, tulisitko meidän tiimiin?

Kerro Essille perjantaihin 26.10. mennessä miksi juuri sinä olet meidän uusi sisällöntuottajamme, mitä osaamista tuot tiimiimme ja mihin tähtäät ammatillisesti. Tehtävä on vakituinen ja olet tervetullut mukaan niin pian kuin pääset. Essi vastaanottaa viestisi mieluiten mailiinsa essi@netprofile.fi ja vastaa kysymyksiisi puhelimitse perjantaina 20.10. klo 10-16 numerossa 040-572 4648