Pauliina Ihalainen 9.8.2019 13:49

Shift valloittaa elokuussa Turussa

41707535754_cd18d54c11_o

Kesää on vielä jäljellä kuten myös mahtavia tapahtumia. SHIFT Business Festival  järjestetään Ruissalon Tapahtumatelakalla 29.–30.8 ja Netprofile on tänä vuonna mukana tapahtumassa mediapartnerin roolissa – kuinka siistiä! 

Tapahtuma kerää yhteen tuhansia teknologiaorientoituneita yritysvaikuttajia Suomesta ja ulkomailta. Tänä vuonna Shapeshifting Intelligence -kattoteemaa lähestytään muun muassa tekoälyn ja kiertotalouden kautta.

Tiedätkö jo, mitä kaikkea Shiftissä on luvassa? Tapahtumapäivien ohjelma tarjoaa workshopeja, keynote-puheenvuoroja, verkostoitumista, taidekokemuksia, useita oheistapahtumia sekä tietysti viralliset Shift After Partyt.

Kokosimme tähän parhaat vinkit elokuiseen festivaaliin osallistuville.

ALOITA FESTIVAALIT TEKOÄLYN KANSSA

Tech for good in developing markets

Sahara Venturesin Jumanne Rajabu Mtambalike ja IBM:n Mirva Antila keskustelevat siitä, kuinka syväteknologioita käytetään kehittyvillä markkinoilla, ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa, sekä hyvien investointien tekemisessä.

AI in circular economy

Kuinka tekoäly-, ICT- ja IoT-tekniikat voivat edistää kiertotalouden syntymistä? Keskustelussa ovat mukana palveluntarjoajat ja teollisuuden edustajat, jotka pyrkivät oppimaan ja kehittämään jo olemassa olevia tapauksia.

Ethics of artificial intelligence

Tekoälyn eettisestä kehittämisestä saapuu puhumaan City.ai:n globaali kehitysjohtaja Catalina Butnaru. Bathin yliopiston apulaisprofessori Joanna Bryson puolestaan haastaa kuulijat pohtimaan valtaa ja vastuuta tekoälyn hyödyntämisessä. 

 

PERJANTAINA KANNATTAA TSEKATA AINAKIN NÄMÄ

Industrial circular economy

Kiertotaloudesta kuullaan kaksi casea, jossa toisessa käsitellään litiumparistojen kierrätystä Fortumilla, ja toisessa teollisuuden ja rakennusten energiavirtojen hakkerointia.

Machine learning and the future of analytics

Amazon Web Servicen Paul Ahlgren saapuu kertomaan esimerkkejä siitä, miten AWS hyödyntää koneoppimista datan käsittelyssä ja mitä heidän asiakkaansa ovat saaneet siitä irti.

Chemistry enabling circular economy

Biotalouden roolista kiertotaloudessa ja sen yrityksille tuomista hyödyistä kuullaan esimerkiksi Kemiran yritysvastuujohtajalta Rasmus Valankolta sekä Stora Enson kiertotaloudesta vastaavalta johtajalta Riikka Paarmalta.

 

MUISTA MYÖS SHIFTIN SIVUTAPAHTUMAT 

5G Hackathon

Turun kaupunki ja Elisa järjestävät 5G-hackathon -kisan, jossa pyritään ratkomaan yksinäisyyden ja sosiaalisen eristäytyneisyyden haasteita 5G-teknologiaa hyödyntäen. Voittavalle tiimille on luvassa peräti 10 000 € palkinto.

Do Good, Do Business – Å Pitch 2019

Ensimmäisessä pohjoismainen arvopohjaiseen ja innovatiiviseen yrittäjyyteen keskittyvässä tapahtumassa muun muassa Punainen Risti, Sitra ja Business Finland kertovat miten yritykset pääsevät tekemään heidän kanssaan yhteistyötä. 

Design Time

Tässä toiminnallisessa ja osallistavassa näyttelykokonaisuudessa tuodaan esiin muotoilutyön prosesseja sekä muotoiluajattelua. Näyttelyssä mukana ovat Infinity Design, Belightful Design, Kurki Decoration & Textile Artist / Art Teacher Laura Isoniemi. 

 

Luvassa on paljon nähtävää ja koettavaa jokaiselle aistille! Tarkemman aikataulun löydät SHIFT Business Festivalin sivuilta.

 

Netprofile on tänä vuonna Shift Business Festivalin partneri ja tapahtumassa läsnä tulee olemaan koko tiimimme. Mikäli haluat sparrailla omaan tapahtumamarkkinointiisi liittyvää kokonaisuutta kanssamme joko Shiftiin tai johonkin muuhun tapahtumaan liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä!

 

OTA KAIKKI IRTI SHIFTISTÄ 2019