Netprofile 14.6.2022 15:31

VMwaren uusi maajohtaja Tuuli Tervaskanto: haluan kirittää suomalaisyrityksiä pilvipalvelujen voimalla

Johtava monipilvipalveluiden tarjoaja, VMware, on nimittänyt Tuuli Tervaskannon Suomen ja Baltian maajohtajaksi. 

”Suomalaisyritykset tarvitsevat kiihtyvässä tahdissa lisää digitaalisia kyvykkyyksiä, minkä vuoksi on tärkeää tarjota innovaatiolle vapaa kasvualusta mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Meidän avullamme asiakas voi tehdä sen, mitä kilpailukyvyn parantaminen vaatii: kehittää ja käyttää mitä tahansa sovelluksia, missä tahansa pilvessä, millä tahansa laitteella – samalla parantaen kybersuojaa ja hallintaa”, Tervaskanto kommentoi. 

Tervaskanto näkee, että tulevaisuudessa VMwarelle tärkeä osa-alue on pilvineutraalit sovellusalustat ja kehitystyökalut. Niiden avulla yritykset voivat modernisoida ja vauhdittaa sovelluskehitystä merkittävästi. Sovellusten nopea käyttöönotto mahdollistaa paremman asiakaskokemuksen ja jopa 35 prosentin kasvun niiden tuottamaan liikevaihtoon.

“Näen paljon mahdollisuuksia siinä, miten asiakkaat voivat hyödyntää teknologiaamme vapaampien ja nopeampien innovaatioiden mahdollistajana. Kompromissien sijaan teknologiamme tarjoaa yrityksille lisää ketteryyttä ja mahdollisuuksia rakentaa parempaa tulevaisuutta”, jatkaa Tervaskanto.

Myös VMwaren kunnianhimoiset vastuullisuustavoitteet ja -ratkaisut inspiroivat Tervaskantoa. Yhtiö aikoo olla globaalisti hiilineutraali kaikissa toiminnoissa ja arvoketjuissa vuonna 2030. VMware myös näkee, että digitaalinen transformaatio on avainasemassa paremman tulevaisuuden rakentamisessa.

”VMware auttaa organisaatioita kukoistamaan digitaalisessa taloudessa monipilven avulla. Olemme iloisia, että Tuuli on osa VMwaren menestystarinaa. Tuulin osaaminen ja tausta data-analytiikassa ja hallinnassa antaa hänelle mahdollisuuden menestyä maajohtajana. Juuri tällaisia osaamisprofiileja arvostamme johtajissamme. Odotamme innolla, minkälaista positiivista vaikutusta Tuulilla tulee olemaan asiakkaillemme ja kumppaneillemme Suomen markkinassa,” kommentoi Melinda Lee Ferguson, VMwaren Pohjois-Euroopan johtaja.

Tervaskannolla on pitkä kokemus IT-alalta: hän on työskennellyt ennen nykyistä pestiään johtotehtävissä muun muassa Qlikillä ja Microsoftilla. Vannoutunut avantouimari yhdistää johtamisfilosofiassaan kovan tason analytiikkaosaamista sekä käyttäytymistieteitä. Taustaltaan Tervaskanto on psykologian maisteri. 

Lisätietoja ja mediatiedustelut:
Sara Järvinen
sara@netprofile.fi
+358 40 779 2216