Mitä maailmalla tapahtuu?

Netprofilen asiakkaat ovat teknologian kehityksen eturintamassa. Lue uusimmat tiedotteet tästä.

VMware Cloud on AWS nyt helpommin suomalaisten yritysten ulottuvilla

15.1.2020 14:08

VMwaren hybridipilven lippulaivatuote VMware Cloud on AWS on avautunut ensi kertaa Pohjoismaissa eli Amazon Web Servicesin (AWS) Tukholman alueella. Suomalaiset käyttäjät pystyvät nyt helposti viemään omissa konesaleissa olevia VMware -sovelluksia tehokkaaseen ja turvalliseen pilveen lähialueella. Ratkaisu myös auttaa vähentämään kustannuksia sekä parantaa sovellusten ja datan saatavuutta ja käyttäjäkokemusta.

”Suomalaiset yritykset ja julkishallinnon asiakkaamme ovat odottaneet innoissaan VMware Cloud on AWS:n tuloa Pohjoismaihin. Meillä on jo tiedossa useita asiakkaita Suomen valmistavassa teollisuudessa ja finanssialalla, jotka aikovat hyödyntää uutta palvelua. Julkishallinnolle ratkaisevan arvokas etu on se, että data pysyy Pohjoismaissa”, kertoo Suomen VMwaren maajohtaja Mikael Markkula.

VMware Cloud on AWS on pilvipalveluratkaisu, jonka VMware ja Amazon Web Services ovat kehittäneet yhdessä. Runsaan kahden vuoden kuluessa VMware Cloud on AWS on laajentunut maailmassa yhteensä 17 AWS-alueelle, joista Euroopassa sijaitsee viisi.

Palvelun avulla omassa tai palveluntarjoajan konesalissa olevat VMwarella virtualisoidut sovellukset voi viedä suoraan Amazonin pilveen ilman muutoksia. Tämä nopeuttaa pilvisiirtymää ja laskee sen kustannuksia oleellisesti sekä mahdollistaa aidon hybridipilviarkkitehtuurin rakentamisen. Edut ovat merkittäviä, koska tutkimusyhtiö IDC:n mukaan esimerkiksi 500 virtuaalikoneen tuottamien sovellusten uudelleen rakentaminen pilveen maksaa helposti puoli miljoonaa euroa ja vie jopa vuosia aikaa. Tähän haasteeseen VMware Cloud on AWS -palvelu tuo nyt ratkaisun.

Lisätietoa VMware Cloud on AWS -ratkaisusta: http://cloud.vmware.com/vmc-aws.

Lisätietoa medialle:
Netprofile Finland
Ari Saarelainen
040 513 8605
ari@netprofile.fi

 

    Uusimmat

    Kategoriat