Netprofile 16.4.2020 17:06

Uudet Lenovo Legion -pelikoneet tuovat pelihetkiin lisää tehoa ja vauhtia

lenovo-legion-5pi
Lenovo tuo myyntiin liudan uusia Legion PC-pelikoneita, jotka palvelevat pelaajia niin kotikisoissa kuin esports-tapahtumissa. Luvassa on reilusti uutta, pelaamista vauhdittavaa teknologiaa niin näppäimistöjen, näyttöjen, laitteiden jäähdytyksen kuin myös akunkeston osalta.

Vuoden 2020 uudet mallit ovat Lenovo Legion 7i, Lenovo Legion 5i, Lenovo Legion 5, Lenovo Legion 5Pi sekä aloittelijoille suunnattu Lenovo IdeaPad Gaming 3i. Tiedossa on myös kaksi uutta pelitornia Lenovo Legion Tower 5i ja IdeaCentre Gaming 5i.

Uutuusmallien kehityksessä kuunneltiin tarkkaan Lenovo Legion -yhteisöltä saatua palautetta, jonka mukaan pelaajat toivovat pelaamiseen ennen kaikkea lisää immersiivisyyttä. Pelaajien kannalta kriittisimmät ominaisuudet liittyvät grafiikkaan, prosessoriin ja muistiin. Samalla Lenovon tekemä kysely osoitti, että liki puolet pelaajista käyttää PC-konettaan päivittäin myös muuhun kuin vain pelaamiseen, joten myös pelikoneiden on joustettava monenlaisiin tarpeisiin.

Legion-uutuudet tulevat myyntiin kesällä 2020. Tarkemmat tiedot ominaisuuksista löytyvät Lenovon uutishuoneesta: https://news.lenovo.com/pressroom/press-releases/ 

Lisätietoja:
Jenni Ahlapuro
jenni@netprofile.fi
040 527 9158