Janni Mäkisalo 14.5.2019 12:13

Uusi ThinkBook: Luotu bisnekseen, suunniteltu seuraavalle sukupolvelle

Lenovo julkaisi tyylikkäät ja turvalliset ThinkBook 13s ja 14s -kannettavat pk-yrityksille.


Lenovo on julkistanut uuden ThinkBook -brändin erityisesti pk-yritysten tarpeisiin. Ensimmäisenä saataville tulee äärimmäisen ohuita Windows 10 -kannettavia. Ne on suunniteltu yritysostajille, jotka eivät halua tehdä kompromisseja turvallisuudessa, luotettavuudessa, tukipalvelussa ja takuussa. Samalla ThinkBook edistää kasvuhaluisten yritysten kykyä houkutella nuoria huippuosaajia, koska laitteet on suunniteltu vastaamaan seuraavien sukupolvien vaatimuksia.

Ensimmäiset kaksi laitetta ovat ThinkBook 13s ja 14s. Alumiinipintaiset kannettavat yhdistävät kustannustehokkaalla tavalla Think-tuoteperheen tutut ominaisuudet ja edustavan designin. Kumpikin kone on ohut ja kevyt. Ne sisältävät esimerkiksi sormenjälkilukijan luotettavaan kirjautumiseen, TPM-tietoturvaominaisuudet, fyysisen ThinkShutter-kamerasuojan ja roiskesuojatun näppäimistön. Molemmissa on kirkas Dolby Audio -ääni. Dolby Vision -näytöllä varustetun ThinkBook 13s -mallin akku kestää jopa 11 tuntia.

ThinkBook 13s tulee kesäkuussa saataville EMEA-alueella ja sen veroton hinta on 699 euroa. Hinta ja saatavuus Suomessa tarkentuvat myöhemmin.

Lisätietoa uutuuksista on Lenovon englanninkielisessä tiedotteessa:
https://news.lenovo.com/pressroom/press-releases/meet-the-new-thinkbook-built-for-business-designed-for-generation-next/

 

Lisätietoja medialle:
Ari Saarelainen
Netprofile Finland
040 513 8605
ari@netprofile.fi