Christina Forsgård 7.11.2016 8:01

Älyä esineiden internetiin Orangen Datavenuella

 

Orange Business Servicesin Datavenue auttaa kehittämään älykkäitä esineiden internetiin (IoT) perustuvia ratkaisuja. Yritykset pystyvät tekemään entistä innovatiivisempia palveluja yhdistämällä Datavenuen osaksi liikenteen, älykaupunkien, teollisuustuotannon, terveydenhuollon ja kodin IoT-ratkaisujaan. Datavenueen kuuluu neljä osaa:

  • Select – Sertifioituja ja testattuja internetiin yhdistettäviä esineitä, kuten antureita, kameroita tai jo olemassa oleviin ratkaisuihin liitettäviä moduuleja. Selectiin kuuluu myös datavarasto, joka sisältää mobiiliverkoista kerätyn anonymisoidun tiedon perusteella tehtyjä analyyseja ihmisten liikkumisesta.
  • Connect – Sisältää joukon turvallisia verkkopalveluja, joihin kuuluvat muun muassa maailmanlaajuiset matkapuhelin- ja satelliittiverkot, kiinteät verkot ja vähän virtaa kuluttavat ratkaisut.
  • Manage – Analysoi ja hallitsee reaaliaikaista dataa sekä pilvessä että paikallisissa ratkaisuissa. Mukana ovat myös etälaitteiden hallinta-, prosessointi- ja visualisointiominaisuudet.
  • Control – Orangen asiantuntijat takaavat kattavan päästä-päähän tietoturvan, integraation tietojärjestelmiin ja skaalautuvan palvelun.

Orange on sijoitettu johtajien (”Leaders”) kenttään Gartnerin lokakuussa 2016 julkistamassa hallinnoitujen M2M-palvelujen Magic Quadrant -nelikentässä. Gartner arvioi 17 globaalin M2M-palvelujen tarjoajan näkemyksen kattavuutta ja käytännön toimituskykyä 15 arviointikriteerillä. Tämän vuoden Magic Quadrantissa Orange paransi asemaansa näkemyksellisten toimijoiden (”Visionaries”) kentästä johtajien kenttään.

Lisätietoja englanninkielisestä lehdistötiedotteesta: http://www.orange-business.com/en/press/orange-business-services-helps-enterprises-benefit-from-iot-and-big-data-with-the

Gartnerin raportin voi ladata tästä.

 

Lisätietoja lehdistölle:
Stefan Reijonen, COO Nordics and Baltics, Orange Business Finland Oy
stefan.reijonen@orange.com, puh. 050 555 6631

Orange Business Services
Orange Business Services on ranskalaisen Orange-operaattorin yrityspalveluista vastaava yhtiö. Sen 20 000 työntekijää tukee yrityksiä digitaalisen murroksen kaikissa vaiheissa. Valikoimassa on integraatioratkaisuja ja sovelluksia mobiileihin ja digitaalisiin työtiloihin, IT- ja pilvijärjestelmiin, kiinteisiin ja mobiiliyhteyksiin, yksityis- ja hybridiverkkoihin, teollisen internetin sovelluksiin, 360°-asiakaskokemukseen ja big data -analytiikkaan sekä kyberturvallisuuteen. Orange Business Services toimii luotettuna kumppanina yli 3 000 monikansalliselle yritykselle, kahdelle miljoonalle pienyritykselle sekä lukuisille muille organisaatioille ja julkishallinnolle.