Netprofile 1.2.2021 14:02

TCS on nimetty Suomessa huipputyönantajaksi

 

  • Top Employers -instituutti antoi TCS:lle tunnustusta panostuksista työhyvinvointiin

Maailman suurimpiin IT-palveluyhtiöihin kuuluva Tata Consultancy Services (TCS) on saanut Top Employers -instituutin huipputyönantajatunnustuksen Suomessa. Tunnustuksessa noteerattiin TCS:n hyvät työpaikkakäytännöt sekä jatkuvat investoinnit työntekijöiden ammatilliseen kehittymiseen ja digitaalisiin taitoihin.

Top Employers -instituutti antaa tunnustusta TCS:n työhyvinvointiin liittyville aloitteille, investoinneille ja työpaikan käytännöille. TCS on tukenut työntekijöitään koko koronapandemian ajan ja pystynyt mahdollistamaan sen, että 95 % maailmanlaajuisesta työvoimasta siirtyi etätyöhön muutaman viikon aikana. TCS on tarjonnut kotona oleville työntekijöille lisätukea sekä terveystietoja ja -neuvoja. Lisäksi henkilöstöhallinto perusti virtuaalisen tiimin edistämään työhyvinvointia ja avustamaan yhteydenpidossa.

"Olemme todella ylpeitä Suomessa saamastamme Top Employer -tunnustuksesta. Kulunut koronavuosi on ollut monella tavalla haasteellinen, ja olemme keskittyneet pitämään yllä työntekijöidemme jaksamista ja mielialaa. Yrityksenä sitoudumme myös vahvasti työntekijöidemme kouluttamiseen, jotta heillä olisi käytettävissään menestymiseen tarvittavat taidot nopeasti muuttuvassa työelämässä. Uskon, että tämän ansiosta työntekijämme kokevat olevansa arvostettuja yhteisön jäseniä. Tämä tuo meitä kaikkia myös organisaationa lähemmäs toisiamme", sanoo TCS:n Suomen maajohtaja Anil Joshi.

"Huolimatta haasteellisesta vuodesta, joka on vaikuttanut organisaatioihin kaikkialla maailmassa, TCS on jatkuvasti osoittanut, mitä hyötyjä työntekijöiden asettaminen etusijalle tuo. On ilo jakaa tämän vuoden Top Employers -instituutin tunnustukset ja onnitella kaikkia tunnustuksen saaneita organisaatioita eri puolilla maailmaa", sanoo Top Employers -instituutin toimitusjohtaja David Plink.

TCS:n jatkuvat investoinnit työntekijöidensä osaamisen kehittämiseen sekä keskittyminen taitojen laajentamiseen ja innovatiivisiin koulutusmenetelmiin on tuottanut toimialan johtavat tulokset. Jo 366 000 TCS:n työntekijää on koulutettu hallitsemaan useita uusia teknologioita, ja yli 444 000 on koulutettu ketterien menetelmien osaajiksi. TCS:n omistautuminen henkilöstönsä koulutukselle on mahdollistanut sen, että TCS pystyy tukemaan ja neuvomaan Euroopan suurimpiin kuuluvia yrityksiä niiden kasvu- ja murroshankkeissa.

 

Tata Consultancy Services Ltd (TCS)
TCS on osa Tata-konsernia, joka on Intian suurin teollinen monialayritys. TCS työllistää 470 000 huippupätevää konsulttia 46 maassa, ja sen liikevaihto oli 31.3.2020 päättyneellä tilikaudella 22 miljardia Yhdysvaltain dollaria. TCS on listattu BSE- ja National Stock Exchange -pörsseissä Intiassa. TCS:n proaktiivinen asennoituminen ilmastonmuutokseen ja palkittu työ yhteisöjen hyväksi eri puolilla maailmaa on tuonut yhtiölle aseman merkittävissä kestävän kehityksen mittareissa, kuten Dow Jones Sustainability Index (DJSI), MSCI Global Sustainability Index ja FTSE4Good Emerging Index. Lisätietoja osoitteesta www.tcs.com.

 

TCS Pohjoismaissa
TCS on toiminut Pohjoismaissa vuodesta 1991. Yrityksen suomalaisia, ruotsalaisia, norjalaisia ja tanskalaisia asiakkaita palvelee kaikkiaan noin 15 000 asiantuntijaa. Viimeksi kuluneiden 11 vuoden aikana TCS:n asiakkaat ovat joka vuosi valinneet yrityksen parhaaksi IT-konsultointipalvelujen toimittajaksi Pohjoismaissa. TCS on myös saanut huipputyönantajan Top Employer -tunnustuksen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.