Netprofile 2.9.2021 9:00

Swappie tarjoaa nyt tehdashuollettuja iPhoneja myös yrityskäyttöön

• Swappie avasi yrityksille suunnatun verkkokaupan, josta saa tehdashuollettuja iPhone-älypuhelimia.
• Jokainen puhelin läpäisee 52-vaiheisen laadunvalvontaprosessin, joka takaa käyttäjälle luotettavan ja turvallisen puhelimen.
• Kunnostettujen puhelimien kysyntä yrityksissä on kasvanut ja kestävämpiä ratkaisuja haetaan aktiivisesti.

Suomalainen Swappie, markkinoiden johtava kunnostettujen älypuhelimien verkkokauppa, on avannut yrityksille suunnatun verkkokaupan. Nopeasti Euroopassa laajentunut Swappie tarjoaa nyt myös yrityksille ja freelancereille mahdollisuuden ostaa ALV-vähennyskelpoisia kunnostettuja iPhoneja.

Aiemmin Swappie on tarjonnut tehdashuollettuja laitteita pääasiassa kuluttajille. Nyt Swappie alkaa aktiivisesti tarjota tuotteitaan myös yrityksille. 

“Haluamme verkkokaupan avulla vastata pienyritysten vastuullisuustavoitteisiin”, sanoo Swappien Suomen markkinointipäällikkö Minttu Rautiainen. “Jopa 71 % meille saapuvista pyynnöistä tulee tällä hetkellä pienyrityksiltä, loput keskisuurilta. Kiinnostuneita toimijoita löytyy laidasta laitaan – muun muassa matkailu-, opetus-, kuljetus- ja finanssialalta.”

Korkealaatuinen huoltoprosessi helpottaa vaihtoa

Swappien ammattiteknikoiden suorittamaan huoltoprosessiin kuuluu yhteensä 52 vaihetta, mikä takaa luotettavan ja turvallisen puhelimen.

“Kaikki puhelimet on tarkastettu ja testattu uusimmalla teknologialla ja ne toimivat käytännössä kuin uudet. Tarjoamme laatua ja luotettavuutta pienellä hinnalla”, kertoo Rautiainen.

Kaikille Swappien myymille puhelimille myönnetään lisäksi 12 kuukauden takuu ja 14 päivän palautusoikeus. 

Yrityksillä on velvollisuus tehdä kestäviä valintoja

Moni yritys hakee aktiivisesti tapoja pienentää hiilijalanjälkeään. Yrityspuolella kunnostettujen laitteiden ostaminen on tehokas mutta alihyödynnetty tapa pienentää älypuhelinten hiilijalanjälkeä.

”Kuluttajien ympäristövalinnoista puhutaan jo aika paljon, yritysten tekemistä kestävistä hankinnoista sen sijaan harvemmin. Moni yritys tarjoaa työntekijöilleen vain uusia puhelimia, vaikka kunnostettu puhelin olisi ekologisempi vaihtoehto, eikä laadustakaan tarvitse tinkiä”, sanoo Minttu Rautiainen.

Swappie tarjoaa kunnostettuja iPhone-puhelimia pienille ja keskisuurille yrityksille sekä freelancereille, jotta tulevaisuuden yritykset voivat toimia kestävästi heti yritystoimintaansa käynnistellessään. 

Swappien mukaan pk-yritykset ymmärtävät kestävän kehityksen ja oman roolinsa vastuullisina toimijoina jo erittäin hyvin. 

“Puhelimen kunnostaminen on erinomainen tapa pienentää sen koko elinkaaren aikaisia hiilidioksidipäästöjä. Ostamme vanhoja käytettyjä puhelimia myös yrityksiltä. Puhelinten kiertotalous toteutuu aidosti, kun ne käytön jälkeen huolletaan taas uudelleenkäyttöön. Kunnostetut puhelimet ovat lisäksi edullisempia, mikä tietää myös säästöä”, Rautiainen sanoo.

Lisätietoja
Minttu Rautiainen
markkinointipäällikkö
040 662 4562
minttu@swappie.com

Swappie
Suomalainen Swappie on kunnostettuja älypuhelimia myyvä verkkokauppa, joka on yksi maailman nopeimmin kasvavista yrityksistä. Swappien missio on tehdä huolletusta elektroniikasta valtavirtaa. Swappie toimii tällä hetkellä yli kymmenessä Euroopan maassa, ja uusia markkinoita avataan jatkuvasti. Elokuussa 2016 perustetun Swappien liikevaihto yli kolminkertaistui 98 miljoonaan euroon vuonna 2020. Lisätietoa: https://swappie.com/fi/.