Netprofile 19.11.2021 10:28

Suomalainen eläinlääkäri- ja terapeuttiohjelmistoyritys Nordhealth tavoittelee kasvua Euroopassa – valitsi Nets Groupin maksupalveluntarjoajakseen

Nets on solminut maksupalvelusopimuksen suomalaisen Nordhealthin kanssa. Nordhealth on johtava pilvipohjaisen Practice Management -ohjelmiston tarjoaja eläinlääkäreille ja terapeuteille. Sopimuksen myötä Nordhealth voi tarjota klinikoille mahdollisuuden käsitellä saumattomasti klinikkakohtaisia maksuja, maksukorttien tokenisointia ja verkkomaksuja. Kumppanuus auttaa Nordhealthia skaalaamaan liiketoimintaansa ja tukee yrityksen kasvupyrkimyksiä Euroopassa.

Netsin plug-and-play-teknologian ansiosta Nordhealthin asiakkaat voivat vapaasti valita haluamansa maksupalveluntarjoajat. Kumppanuus tukee sekä paikallisia että kansainvälisiä järjestelmiä, jotka ovat saatavilla Nordhealthin noin 5 800 asiakasklinikalla eri puolilla Pohjoismaita.

Jatkossa sopimus mahdollistaa Nordhealthin tuotteiden ja Netsin palvelun syvemmän integroinnin. Sen myötä Nordhealth voi tarjota useampia maksuratkaisuja ja -ominaisuuksia, jotka takaavat saumattomamman maksukokemuksen kuluttajille sekä kasvokkain että verkossa.

Nets tarjoaa Nordhealthille myös pääsyn uuteen analytiikkapalveluunsa, joka antaa kauppiaille ainutlaatuista tietoa heidän liiketoiminnastaan. Erityisesti asiakkaiden maksukäyttäytymisen seuranta auttaa kauppiaita tehostamaan liiketoimintastrategiaansa ja tukea kohdennettua kasvua.

"Kumppanuutemme Netsin kanssa tekee digitaalisista maksuista yksinkertaisia ja helppoja, jolloin asiakasklinikkamme voivat keskittyä tarjoamaan omia palvelujaan asiakkailleen", sanoo Nordhealthin toimitusjohtaja Charles MacBain ja jatkaa:

“Yhden palveluntarjoajan kanssa työskentely tukee liiketoimintamme kasvattamista Pohjoismaiden ulkopuolella. Se vahvistaa tavoitettamme tarjota saumattomia, integroituja ja yhtenäisiä maksupalveluja, jotka vastaavat asiakkaiden kasvaviin rahoitustarpeisiin."

Netsin Pohjoismaiden kumppanimyynnin johtaja Lars Volker Hansen toteaa: "Kasvustrategiamme mukaisesti tarjoamme SaaS-liiketoiminnan johtaville toimijoille saumattomia maksupalveluja. Kumppanuus Nordhealthin kanssa vahvistaa strategiaamme. Tuemme Nordhealthin asiakasklinikoita integroidulla maksuratkaisulla, minkä lisäksi tarjoamme asiakkaillemme liiketoimintatietoa, jonka avulla he voivat tehostaa palveluitaan loppukäyttäjille entisestään."

Lisätietoja

Nordhealth
Toni Huynh, Head of Payments
toni.huynh@nordhealth.com


Nets
Søren Winge, Head of Press Relations
swing@nets.eu

Nordhealth
Nordhealth on pörssissä noteerattu ja nopeasti kasvava pilvipohjainen terveydenhuollon SaaS-yritys. Tavoitteenamme on määritellä digitaalinen terveydenhuolto uudelleen. Rakennamme ohjelmistoja, joiden avulla eläinlääkärit ja terapia-alan ammattilaiset voivat tarjota potilailleen parhaita mahdollisia hoitokokemuksia. Tuotteemme palvelevat yli 30 000 eläinlääketieteen ja terapia-alan ammattilaista 7 000 klinikalla ja sairaalassa, yli 25 maassa.

Nordhealthin pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja Nordhealthilla on vankka jalansija Pohjoismaissa sekä kasvava kansainvälinen markkinaosuus. Nordhealthilla on yli 240 työntekijää, jotka työskentelevät joko etänä tai yhteistoimitiloissa.
Lisää Nordhealthistä: nordhealth.com.

Nets
Me Netsillä uskomme, että yksinkertaisemmat maksamisen ratkaisut ovat kasvun ja kehityksen perusta – niin liiketoiminnassa kuin yhteiskunnassakin. Nets on osa Nexiä, Euroopan johtavaa maksuteknologiayhtiötä. Lisää Netsistä: www.nets.eu.