Netprofile 31.3.2020 16:18

Pienyrityksille apua Readpeakilta: "Tuplaamme kampanjabudjetin 1 000 € asti"

Natiivimarkkinoinnin tehotyökalun kehittäjä Readpeak tukee pienyrityksiä vaikeana aikana antamalla huhtikuussa tuhannen euron arvoisen markkinointiedun. Markkinointiedun voivat saada kaikki suomalaiset yritykset, joiden liikevaihto oli alle kaksi miljoonaa euroa vuonna 2018.

”Elämme äärimmäisen poikkeuksellisessa markkinatilanteessa, joka on ajanut ahtaalle monta toimialaa ja ennen kaikkea pienyrittäjää. Haluamme omalta osaltamme auttaa pienyrityksiä tavoittamaan potentiaalisia asiakkaita, jotka lukevat tiedotusvälineiden verkkosivuja. Käytännössä tarjoamme alustallamme luotuun markkinointikampanjaan budjetin tuplauksen aina tuhanteen euroon asti”, kertoo Tomas Forsbäck, Readpeakin toimitusjohtaja ja perustaja.

Etu koskee huhtikuun aikana käynnistettyä ensimmäistä natiivimarkkinoinnin kampanjaa. Budjetin tuplaus lisätään automaattisesti yrityksen Readpeak-verkkoalustan tilille. Kampanjan budjetti voi olla minkä suuruinen tahansa, mutta edun määrä on maksimissaan 1 000 euroa asiakasta kohden. Readpeak-alusta itsessään on maksuton ja siihen voi helposti tutustua rekisteröitymällä käyttäjäksi. Markkinointiviestintätoimistot voivat hakea kampanjaedun asiakkaansa puolesta.

Natiivimarkkinointi on nopeimmin kasvava digitaalinen mainosmuoto myös Suomessa, ja yhä useampi yritys sisällyttää sen osaksi jatkuvaa markkinointia. Ideana on julkaista tiedotusvälineiden uutisvirrassa nostomainoksia, joita klikkaamalla lukija ohjautuu yrityksen sivuille lukemaan blogeja ja artikkeleita. Yritys maksaa vain omaan juttuun päätyneistä lukijoiden klikeistä, joiden hinta voi vaihdella 0,12 eurosta kahteen euroon klikkiä kohti.

Readpeak on suomalainen markkinointiteknologiaa kehittävä startup, jonka 2017 avatun verkkopalvelun kautta yritys voi julkaista omien blogisisältöjensä nostoja yli neljän sadan tiedotusvälineen verkkosivuilla Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Isossa-Britanniassa ja Virossa.

Lisätietoja:
Tomas Forsbäck, Readpeak, puh. +358 50 575 2083
https://get.readpeak.com/smallbusiness/