Netprofile 31.7.2019 11:38

Orange Business Services tekee Sonyn tietoverkosta tulevaisuudenkestävän

  • - Joustava SD-WAN-ratkaisu yhdistää Sonyn elokuva- ja elektroniikkayksiköt yhteen maailmanlaajuiseen verkkoon 
  • - Sopimus avaa Sonylle tien ketterämpään, läpinäkyvämpään ja turvallisempaan liiketoimintaan kaikkialla maailmassa 

Sony on valinnut Orange Business Servicesin yhdistämään konsernin kahden suurimman yrityksen viestintäinfrastruktuurit yhdeksi konsolidoiduksi verkoksi, joka kestää tulevaisuuden haasteet ja tarjoaa entistä paremman käyttökokemuksen kaikkialla maailmassa. Toteutus perustuu Orange Flexible SD-WAN -ratkaisuun. Se yhdistää yli 500 Sonyn toimipistettä yli 50 maassa ja viidellä manterella suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja skaalautuvaksi verkoksi. 

Orangesta tulee Sonyn pääasiallinen globaali toimittaja. Ajan myötä myös Sonyn muut liiketoimintayksiköt yhdistetään samaan verkkoon. SD-WAN on tulevaisuuden haasteet kestävä alusta, jonka avulla Sony pystyy jakamaan IT-osaamista sekä saavuttamaan täyden näkyvyyden verkon kaikkiin osiin. 

Yli 160 maassa toimivalla Orangella on kokemusta maailmanlaajuisesta palvelujen integraatiosta. Orange pystyy lupaamaan kattavan näkyvyyden verkkoon ja vähentämään monimutkaisuutta. Sonyn yrityssovellukset tulevat pilven kautta virtuaalisesti saataville yrityksen kaikille liiketoiminnoille ja toiminta-alueille. Sama koskee Sonyn IT-palvelujen tarjoajia, jotka voidaan liittää Sonyn järjestelmiin ja joita voidaan hallita yhden käyttöliittymän kautta. 

“Orangen innovaatiot, integrointiosaaminen ja kansainvälinen verkko antavat meille mahdollisuuden tuoda ensimmäistä kertaa alueelliset toimistomme yhden sateenvarjon alle”, sanoo Sony-konsernin CIO Makoto Toyoda. “Vain Orange pystyi toimittamaan tarpeeksi laajan ja kattavan alustan kaikelle kansainväliselle liiketoiminnallemme. Tämä on käänteentekevä liike meiltä, ja se avaa tilaisuuksia uusiin IT-innovaatioihin, jotka vievät yritystä eteenpäin”. 

“Sony on luomassa uusia polkuja maailmanlaajuisella SD-WAN-infrastruktuurillaan”, sanoo Orange Business Servicesin Amerikan alueen johtaja Rob Willcock. “Olemme tyytyväisiä, että Sony valitsi Orangen avainkumppanikseen transformaatiossaan, ja olemme valmiita selkeyttämään heidän globaalia viestintäverkkoaan välittömästi. Orangella on teknologia, tavoittavuus ja ihmiset tämän mahdollistamiseksi”. 

 

Sony
Sony on luova viihdeyritys, jolla on vahva teknologiaperusta. Peli- ja verkkopalveluista musiikkiin, kuviin, elektroniikkaan, puolijohteisiin ja finanssipalveluihin ulottuvan Sonyn tarkoitus on täyttää maailma tunteella luovuuden ja teknologian voimin. Lisätietoja: www.sony.net 

 

Orange Business Services 
Orange Business Services on Orange-operaattorin yrityspalveluista vastaava yhtiö. Sen 21 000 työntekijää tukee yrityksiä digitaalisen murroksen kaikissa vaiheissa. Infrastruktuuripalvelujen lisäksi Orange Business Services tarjoaa digitaalisia ratkaisuja tiimien väliseen yhteistyöhön, paremman asiakaskokemuksen tuottamiseen ja IT-projektien tukeen. Yrityksen integroituihin teknologioihin kuuluvat mm. ohjelmisto-ohjatut tietoverkot (SDN/NFV), big data, esineiden internet, pilvilaskenta, yhdistetty viestintä ja kyberturvallisuus. Orange Business Services toimii luotettuna kumppanina yli 3 000 monikansalliselle yritykselle. 

 

Lisätietoja on osoitteessa www.orange-business.com. Ajankohtaisia uutisia löytyy myös LinkedInistä, Twitteristä ja blogista