Netprofile 29.1.2021 13:37

Orange Business Services on toimittanut Getingelle joustavan ja ketterän SD-WAN-verkkoratkaisun

getinge-tegris-800px

  • SD-WAN täyttää kasvavan ja eri sijainneissa työskentelevän työvoiman tarpeet  
  • Nopeat yhteydet nopeuttavat myös digitalisaatiota

Maailmanlaajuisesti toimiva ruotsalainen lääketeknologiayritys Getinge valitsi Orange Business Servicesin ohjelmisto-ohjatun laajaverkkonsa (SD-WAN) toimittajaksi. Ratkaisu on tehostanut Getingen verkon suorituskykyä ja parantanut turvallisuutta sekä tukenut yrityksen pilvi ensin -strategiaa.

Orangen joustava Flexible SD-WAN -ratkaisu yhdistää maailmanlaajuisesti yli 100 Getingen toimipistettä sekä yksinkertaistaa infrastruktuurin hallintaa ja käyttöä. Lisäksi verkkoratkaisu tuo käyttöön joustavuutta, skaalautuvuutta sekä kattavaa läpinäkyvyyttä, mikä parantaa sekä käyttäjä- että asiakaskokemusta.

Globaalin pandemian vuoksi Getinge on joutunut muokkaamaan edistyksellisten hengityskoneiden ja niihin liittyvien tarvikkeiden tuotanto- ja tukitoimintojaan. Flexible SD-WANin ansiosta yritys on voinut reagoida paremmin markkinoiden nopeisiin muutoksiin sekä tukea yhä hajautetummin työskentelevää työvoimaansa. Orange toimittaa Getingelle myös pilven ja internetin tietoturvapalvelut. 

SD-WAN on pilvistrategian oleellinen työkalu 

Pilvi ensin -strategia vaikuttaa myös verkon elementteihin. Flexible SD-WAN tarjoaa Getingelle turvallisen pääsyn pilveen sekä tehokkaan, turvallisen ja täysin automatisoidun päästä-päähän orkestroinnin, loppukäyttäjistä pilvisovelluksiin saakka, hyvällä hinta-suorituskykysuhteella.

“Orange Business Servicesin Flexible SD-WAN -ratkaisu on auttanut meitä rakentamaan vikasietoisen ja turvallisen pilvipohjaisen infrastruktuurin, jonka avulla voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin vaikeasti ennakoitavilla markkinoilla. Koska verkkoliikenteen muutokset ovat nopeita, tarvitsimme tulevaisuudenkestävän ratkaisun, jonka avulla pystyimme tukemaan terveydenhuoltoalaa laitteilla, joita eniten tarvitaan – sekä nykyisen pandemian aikana että myös sen jälkeen”, sanoo Getingen tietohallintojohtaja Ludovic Batal.

“Getingen digitaalinen transformaatio etenee vahvasti SD-WAN-infrastruktuurin avulla. Olemme iloisia, että yritys valitsi Orangen kumppanikseen heidän matkallaan toimintojen siirtämisessä pilveen. Tässä murroksessa tehokkaat, joustavat ja turvalliset verkkopalvelut ovat avainasemassa”, sanoo Orange Business Servicesin Euroopan johtaja Fabrice de Windt

 

Getinge 
Getinge uskoo vahvasti, että jokaisen ihmisen ja yhteisön tulee saada parasta mahdollista hoitoa. Yritys toimittaa sairaaloille ja biotieteen alan toimijoille tuotteita ja ratkaisuja, jotka pyrkivät parantamaan kliinisiä tuloksia ja optimoimaan työnkulkuja. Näihin kuuluu tuotteita ja ratkaisuja tehohoitoon, sydän- ja verisuonitoimenpiteisiin, leikkaussaleihin, sterilointiin/uudelleenkäsittelyyn ja biotieteisiin. Getinge työllistää maailmanlaajuisesti yli 10 000 ihmistä, ja sen tuotteita myydään yli 135 maassa. 

Orange Business Services
Orange Business Services on Orange-konsernin globaaleista yrityspalveluista vastaava yhtiö. Sen 27 000 työntekijää tukee yrityksiä digitaalisen murroksen kaikissa vaiheissa. Orange Business Services tarjoaa digitaalisia ratkaisuja mm. ohjelmisto-ohjattuihin tietoverkkoihin, monipilvipalveluihin, tekoälyyn ja dataan, älykkäisiin mobiilipalveluihin sekä kyberturvaan. Se on mukana yritysten datataipaleen kaikissa vaiheissa datan keräyksestä, siirtämisestä, tallennuksesta ja prosessoinnista aina analyysiin ja jakamiseen saakka. Orange Business Services toimii luotettuna kumppanina yli 3 000 monikansalliselle yritykselle. 

Lisätietoja on osoitteessa www.orange-business.com. Ajankohtaisia uutisia löytyy myös LinkedInistäTwitteristä ja blogista.