Netprofile 27.10.2022 14:56

"Nyt tuntuu nuorelta ja kyvykkäältä"

Netprofilen saamat vuoden 2022 Finnish Comms Awards -palkinnot osuivat yhtiön strategian ytimeen. Vaikeasti hallittavien kyberkriisien ja isojen muutosten keskellä tarvitsemme nuoria nousevia viestintäkykyjä. 

IMG_8942 (1)

Netprofile nappasi täysin uuden Valmennus ja simulaatiot -kategorian voiton Advanian kanssa ja Muutosviestintä-kategorian voiton Visma Real Estaten kanssa. Huikea projektipäällikkömme Judit Vikman palkittiin ensimmäistä kertaa jaetulla Vuoden nuori kyky -palkinnolla.

Uudistunut Finnish Comms Awards -kilpailu toi aiempia vuosia monipuolisemmin esiin viestintätoimistojen uniikkeja palveluja, joilla on erityisen vahva rooli asiakkaiden liiketoiminnan kasvussa ja kehityksessä sekä jatkuvuudessa myös kriisien ja muutosten keskellä. Netprofilen edelläkävijyys uusien liiketoimintakriittisten viestintäpalvelujen kehittäjänä ja tarjoajana noteerattiin palkinnoilla yrityksen strategian kannalta merkittävissä kategorioissa.

Netprofilen kyberkriisien hallintaan kehittämään H72-malliin kuuluvalla yritysjohdon valmennuksella on ratkaiseva vaikutus poikkeustilanteiden johtamisessa ja hallinnassa. Kybervarautumista parantavan kehitystyön ja Advanialle toteutetun simulaatiovalmennuksen palkitseminen kertoo suomalaisten viestintäammattilaisten kasvavasta arvostuksesta strategista varautumista kohtaan.

”Liiketoiminnan lamauttavat kyberhyökkäykset ovat todellisia liiketoimintariskejä, joita voidaan torjua tiedolla, hillitä viestinnällä ja hallita yhteistyöllä. Varautuminen kyberriskien laukeamiseen sekä tiedollisesti että taidollisesti on vastuullista toimintaa, josta on tulossa yksi arvokkaimmista vakuutuksista liiketoiminnan jatkuvuuden turvaamisessa”, H72-hallintamallin kehitystä johtanut Netprofilen perustaja Christina Forsgård sanoo.

Image_edit2 (1)


Netprofilen strategisesta viestintäosaamisesta kertoo Muutosviestintä-kategorian voittaminen jo toisena vuonna peräkkäin. Palkinnon sai Visma Real Estatelle tehty työ, jonka vaikutukset eivät niinkään näy, mutta tuntuvat - peräti yli 1,3 miljoonan suomalaisen kodin hyvässä huollossa ja hallinnassa. Vuonna 2021 Netprofile voitti Muutosviestintä-kategorian sotemuutokseen liittyvällä viestintätyöllä, joka valittiin silloin myös Vuoden viestintätyöksi.

Tulevaisuuden osaajat nousevat parrasvaloihin

Erityisesti Netprofilen tiimin mieliä lämmittää projektipäällikkömme Judit Vikmanin saama vuoden nuoren kyvyn tunnustus, joka jaettiin nyt ensimmäistä kertaa.

PHOTO-2022-10-27-13-01-59 (1)

Tuomariston nappiin osuneiden perusteluiden mukaan Judit on osoittanut poikkeuksellista toimintakykyä vaativissakin asiakasprojekteissa ja ottanut ammattimaisen otteen tekemiseensä alusta saakka. Judit aloitti Netprofilessa harjoittelijana helmikuussa 2020, vakituisena projektikoordinattorina elokuussa 2020, ja projektipäälliköksi hän nousi syyskuussa 2021.

Vain kahdessa vuodessa Judit on tehnyt menestyksellistä mediaviestintää kahdelle Fortune Global 500 -organisaatioille ja ollut mukana innostamassa lähes 6 000 kansainvälistä osaajaa haluamaan Suomeen 90 Day Finn -kampanjalla. 90 Day Finn on palkittu kansainvälisesti mm. European Excellence Awards- ja Digital Communications Awards -kisoissa.

”Sosiologiaa opiskelleena minua kiehtoo ihmisen ja teknologian suhde. Netprofilessa olen päässyt näkemään innovaatioita, jotka haastavat miettimään mitä teknologia tekee meille ihmisille ja miten me sitä kehitämme ja käytämme. Heti alusta asti olen saanut mahdollisuuksia kasvaa juuri niissä asioissa, jotka vievät ammattiosaamistani eteenpäin ja tuovat yhä lisää intoa”, Judit Vikman kertoo.

Organisaatioiden toimintaympäristö on viestinnällisesti jatkuvasti haastavampi. Jokainen päivä on sekä mahdollisuus että haaste rakentaa ja ylläpitää luottamuspääomaa sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. 

”Tarvitsemme nuoria kykyjä ottamaan vastuuta liiketoiminnan toimintaympäristön suurten haasteiden hallinnassa ja vastuunkannossa. Olemme pandemian aikana rekrytoineet 14 uutta työntekijää, joiden joukossa on monta uransa alkuvaiheissa olevaa osaajaa. Kehittyminen liikkeenjohdon luotetuksi neuvonantajaksi, strategiseen otteeseen pystyväksi viestintäkonsultiksi ja kriisien hallinnan ammattilaiseksi on pitkä ja innostava tie, jolla kulkeminen vaatii resilienssiä ja uteliaisuutta”, Netprofilen toimitusjohtaja Juha Frey toteaa. 

Lue tästä lisää muista finaaliin päässeistä töistämme!