Netprofile 23.9.2021 10:33

Nets ja JYSK 14 maata kattavaan maksupalvelusopimukseen

Nexi Nets tarjoaa jatkossa maksupalveluja JYSKin liikkeissä 14 Euroopan maassa, kun kansainvälinen huonekalujätti JYSK ulottaa yhteistyönsä Nexin kanssa viiteen uuteen maahan (Itävalta, Saksa, Sveitsi, Ranska ja Italia). Kyseessä on Nexin ensimmäinen Euroopan laajuinen sopimus. Nexi toimittaa virtaviivaisia ja skaalautuvia maksupääte- ja hankintaratkaisuja sekä verkkokauppaan että myymälässä tehtäviin maksuihin.

Maksutoimiala kansainvälistyy nopeasti, mutta maksutapatottumukset vaihtelevat edelleen maasta toiseen. JYSKin kaltaiselle toimijalle, joka avaa 150 uutta liikettä Euroopassa vuoden sisällä, on tärkeää, että asiakkaat saavat maksaa itselleen sopivimmalla maksutavalla.

”Maksupalveluntarjoajan on pystyttävä hyväksymään maksut sekä kansainvälisistä maksujärjestelmistä kuten Visa ja Mastercard että jokaisen maan omista maksujärjestelmistä. Asiakkaidemme maksutapahtuman on oltava mahdollisimman sujuva. Nexi pystyy tukemaan tarpeitamme eri maissa – yksi kumppani kaikissa neljässätoissa maassa tuo meille hyvää synergiaa,” toteaa Jyskin maksupalvelujohtaja Preben Bonde Larsen.

Yhden yhteisen maksupalveluntarjoajan lisäksi JYSK saa käyttöönsä integroidun täsmäytyksen sekä laajan maksutapavalikoiman 14 eri maassa. Kyseessä on Nexi Netsin ensimmäinen yhteinen kansainvälinen sopimus, joka todentaa yhtiön kykyä tarjota maksupalveluratkaisuja kaikkialla Euroopassa.

”Sopimuksen myötä syvennämme toimintaamme useissa maissa ja laajennamme uusiin Euroopan maihin. Nexin kanssa voimme tarjota yhtenäisen ja vahvemman palveluratkaisun. Olemme iloisia voidessamme tukea JYSKiä ja heidän asiakkaitaan yhä laajemmin”, sanoo Netsin maajohtaja Suvi Ruoppa.

Taustaa:
  • Nets on toimittanut tähän mennessä maksupalveluja JYSKille Pohjoismaihin (Suomeen, Ruotsiin, Tanskaan ja Norjaan). JYSK on parhaillaan ottamassa käyttöön Netsin myymälämaksuratkaisuja useissa Euroopan maissa kuten Hollanti, Iso-Britannia, Irlanti, Kreikka ja Slovakia.
  • Yhteistyö laajenee nyt Itävaltaan, Saksaan, Sveitsiin, Ranskaan ja Italiaan.
  • Nets osana Nexiä tukee JYSKin toimintaa ja laajentumista 14 Euroopan maassa, joista osa on JYSKin suurimpia markkina-alueita.
  • Sopimus kattaa kunkin maan kotimaiset maksutapapalvelut kuten Girocard (Saksa), Postfinance (Sveitsi), Pagobancomat (Italia), Dankort (Tanska), BankAxept (Norja) sekä suurimmat kansainväliset palvelut kuten Visa, MasterCard, AMEX, JCB ja CUP.

Lisätietoja: Nets Group, Media Relations Nordics: +45 29 48 26 46

JYSK
JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 3000 myymälää ja yli 26 500 työntekijää 51 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaa Lars Larsen -konserni, joka omistaa useita yrityksiä. Niiden vuotuinen liikevaihto on 4,8 miljardia EUR. JYSKin liikevaihto on 4,1 miljardia EUR. Lisää Jyskistä: www.jysk.com/

Nets
Me Netsillä uskomme, että yksinkertaisemmat maksamisen ratkaisut ovat kasvun ja kehityksen perusta – niin liiketoiminnassa kuin yhteiskunnassakin. Nets on osa Nexiä, Euroopan joh-tavaa maksuteknologiayhtiötä. Lisää Netsistä: www.nets.eu