Netprofile 2.11.2022 15:35

Netprofilen vahva kansainvälinen menestys jatkuu – finaaliin peräti kuudessa kategoriassa ICCO Global Awards -kisassa

Netprofilen intohimoinen viestintä- ja markkinointityö innovatiivista teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien asiakkaidensa kanssa on saanut jälleen maailmanluokan tunnustusta. Kansainvälisen ICCO Global Awards -kilpailun tuomaristo nosti Netprofilen finaaliin yhteensä kuudessa kategoriassa.

”Menestys viestintä- ja markkinointialan kansainvälisissä kilpailuissa on erinomainen osoitus siitä, että suomalaiset eturivin toimistot kilpailevat tasapäisesti maailman parhaiden kanssa”, sanoo Netprofilen toimitusjohtaja Juha Frey. ”Pääsy maailman parhaita viestintätöitä palkitsevan ICCO Global Awards -kisan finaaliin jälleen kerran vahvistaa, että olemme onnistuneet tavoitteessamme suunnitella ja toteuttaa globaalisti voittavaa markkinointiviestintää.”

Yhteistyössä Helsinki Partnersin kanssa toteutettu 90 Day Finn -kampanja porhalsi loppusuoralle sekä digitaalisen ja uuden median että tapahtumien, lanseerausten ja tempausten kategorioissa. Viraaliksi riehaantunut, lehdistössä ympäri maailman hehkutettu kampanja on houkutellut jo yli 6 000 kansainvälistä huippuosaaja hakemaan uutta kotia erityistaidoilleen Suomesta.

Etteplanin ja Netprofilen määrätietoinen, pitkäaikainen kumppanuus palkittiin finaalipaikoilla parhaan B2B-kampanjan ja parhaan teknologiakampanjan kategorioissa. Datalähtöinen luova suunnittelu johti Etteplanin historian liiketoiminta-arvoltaan tehokkaimpaan kampanjaan äärimmäisen kriittisessä terveysteknologian kohderyhmässä.

Netprofile voi liittää lukuisten kisamenestystensä joukkoon yhtiön perustajakaksikon, Christina Forsgårdin ja Juha Freyn ehdokkuuden vuoden viestintätoimistojohtajina. Yhtiö on panostanut voimakkaasti uusien palvelujen innovointiin ja yhteisöllisyyttä korostavien toimintatapojen kehittämiseen myös viime vuosien haastavissa olosuhteissa, tinkimättä piiruakaan työntekijöidensä osaamiseen määrätietoisesta kehittämisestä niin yksilö- kuin tiimitasollakin. Vuonna 2018 netprofilelaisia oli 12, ja tämän päivän luku on 27.

”Meillä on ollut onnea, mutta olemme myös tehneet systemaattista työtä menestyksen eteen”, sanoo Netprofilen toinen perustaja Christina Forsgård. ”Tapamme toimia perustuu jatkuvasti korkeaan laatuun, keskinäiseen kunnioitukseen ja suhteiden itseisarvoiseen vaalimiseen. Tämä näkyy kaikessa mitä yhdessä teemme. Samoille arvoille rakentuu vahva ja hyväntuulinen työkulttuurimme, jossa ihmisiä valmennetaan määrätietoisesti, ammattitaitoa jatkuvasti kehittäen.”

Finnish Comms Awards -kilpailussa vastikään vuoden nuorena kykynä palkittu Netprofilen Judit Vikman on nyt noteerattu nousevien tähtien joukkoon myös kansainvälisellä näyttämöllä. ICCO-tuomaristo analysoi Juditin työtä ja näki saman kuin Netprofilen asiakkaat: Viileän harkitseva Judit toteuttaa kutsumustyössään horjumatonta eetosta suomalaisten ja kansainvälisten teknologiayhtiöiden luottokonsulttina.

”Ei pidä pelätä matkaa asiakkaan kriittisten tavoitteiden ytimeen”, Judit Vikman sanoo. ”Johtajien kanssa työskennellessäni olen ymmärtänyt, että on keskityttävä ensin bisneshyötyihin ja vasta sitten siihen, miten niihin tarkkaan ottaen päästään. Kun viestintä auttaa liiketoimintaa, on toimitusjohtajan ja muun organisaation helppo nähdä ja olla tyytyväisiä työhön ja tuloksiin.”

Netprofilen ohella suomalaisista toimistoista finaaliin ylsi Kurio, jonka yhteistyö Wärtsilä Energyn ja Greenhouse Communicationsin kanssa on mukana parhaan B2B-hankkeen kategoriassa.

Lisätietoja:
Juha Frey, toimitusjohtaja, partneri 
040 572 4674
juha@netprofile.fi 

Christina Forsgård, hallituksen puheenjohtaja, partneri
040 571 9192
christina@netprofile.fi

Netprofile on uutta teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien yritysten viestintään ja markkinointiin erikoistunut konsulttiyritys. Me rakennamme maailmaa, jossa elämä on teknologian ansiosta sujuvampaa ja antoisampaa. Yrittäjävetoisena boutique-toimistona vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin asiantuntemuksella, tehokkuudella ja ketteryydellä. Autamme asiakkaitamme kehittymään, näkymään, myymään ja vaikuttamaan – Suomessa ja kansainvälisesti. www.netprofile.fi