Netprofile 5.4.2022 14:31

Netprofilen strategisten palvelujen kysyntä räjähti – Jirimiko Oranen osakkaaksi

Netprofile on panostanut vahvasti viestinnän, markkinoinnin ja liikkeenjohdon strategisten palvelujen valikoimaan. Pitkäjänteinen työ kantaa hedelmää – strategisten palvelujen kysyntä on kasvanut voimakkaasti.

Johtoryhmien työtä tukevan keinovalikoiman jalostaminen jatkuu. Osana kehitystä Netprofile Finland Oy on kutsunut Vuoden viestintäkonsulttina 2021 palkitun Jirimiko Orasen yhtiön osakkaaksi. Syyskuussa 2020 toimiston vahvuuteen liittynyt Oranen vetää yhtiön strategisten palvelujen praktiikkaa ja toimii johdon neuvonantajana suunnittelutyössä, kriisi- ja muutostilanteiden viestinnässä sekä osaamisen kehittämisessä.

”Puolentoista vuoden aikana olemme vahvistaneet merkittävästi strategista kyvykkyyttämme ja strategiapalvelujemme metodiikkaa. Yhdessä Jirimikon kanssa olemme luoneet strategisten palvelujen valikoiman, josta saamamme asiakaspalaute on suorastaan hengästyttävää”, toteaa Netprofilen toimitusjohtaja Juha Frey. ”Jirin liittyminen osakkaaksi kertoo syvällisestä sitoutumisesta pitkäaikaiseen, asiakkaitamme hyödyttävään yhteistyöhön.”

Netprofilen osakkaina jatkavat Christina Forsgård, Juha Frey, Essi Isomäki ja Maisa Enqvist. Yhtiö on kasvanut jo yli 25 huippuosaajan viestintä- ja markkinointitoimistoksi ja voittanut lukuisia palkintoja työstään niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

”Asemamme uutta teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien yritysten luottokumppanina on poikkeuksellisen vahva”, Jirimiko Oranen sanoo. ”Digitalisoituvassa todellisuudessa organisaatioiden tarpeet muuttuvat nopeasti. Olipa kyse vaikuttamisstrategioista, yrityskaupoista, kyberkriisien viestinnästä tai muutosviestinnästä, asiakkaidemme toimialan trendien ja liiketoiminnan dynamiikan ymmärrys ovat olennaisia menestystekijöitä.”

”Tiimimme tärkein tavoite on aina asiakkaan liiketoiminnan edistäminen.”

Netprofilen tuotteistettuja strategiapalveluja ovat muun muassa Impact Strategy -metodiikka suunnittelun tueksi, Crisis Lab -työkalut kriisiviestintään ja Coaching Clinic -konseptit yritysjohdon valmennuksiin.

Tuorein lisäys strategisiin palveluihin on kyberkriisitilanteita ja niiden ennakointia varten kehitetty H72-hallintamalli. Tositilanteissa toimivaksi todettu H72 ottaa huomioon kyberkriisin monet vaikutukset liiketoimintaan ja antaa selkeän mallin johtaa kriisiä tehokkaasti yli organisaation siilojen. Netprofile auttaa asiakkaitaan varautumaan kyberkriiseihin – ja hallinnoimaan niitä. Lue lisää H72-palvelustamme täältä.

 

Netprofile on uutta teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien yritysten viestintään, markkinointiin ja kriisiviestintään erikoistunut konsulttiyritys. Yhtiön palveluvalikoima tuo ainutlaatuisella tavalla yhteen viestinnän, markkinoinnin, sosiaalisen median ja teknologian osaamisen. Strategisen neuvonannon metodiikka perustuu kansainvälisen liiketoiminnan suunnittelun hyväksi havaittuihin ajatusmalleihin ja parhaisiin käytäntöihin.