Netprofile 28.2.2023 12:06

Netprofilen innovatiivisuus niitti kunniaa IN2 Sabre Awards -kilpailussa

Netprofilen liiketoiminnan ja palveluiden kehitystyö on palkittu 2023 EMEA IN2 Sabre Awards -kilpailussa Certificate of Excellence -kunnianosoituksella. Kansainvälinen tunnustus on osoitus toimiston kyvystä näyttää suuntaa kansainvälisen viestinnän ja markkinoinnin tulevaisuudelle.  

IN2 Sabre Awards palkitsee innovatiivisia hankkeita ja toimijoita, jotka kehittävät viestintää ja markkinointia. Netprofile on ainoa Agency Awards -kategorioissa palkittu suomalaistoimisto. Lisäksi Netprofile on finalistina neljässä eri kategoriassa 23.3.2023 jaettavissa EMEA Sabre Awardseissa, joiden arvosteluperusteet keskittyvät vakiintuneemmilla viestinnän alueilla saavutettuihin tuloksiin.

”Koronapandemia oli kaikille dramaattinen käännekohta, mutta me päätimme tuolloin tarttua härkää sarvista ja panostaa vahvasti tulevaisuuteen”, sanoo Netprofilen toimitusjohtaja ja toinen perustaja Juha Frey. ”Käynnistimme kehitysohjelman, jonka myötä liiketoimintamme on kasvanut kannattavasti läpi kriisivuosien. Nyt voimme todeta yhtiömme tuplanneen kokonsa vuodesta 2018 vuoteen 2022.”

IN2 Sabre -palkinto on tulosta määrätietoisesta uuden osaamisen kehittämisestä. Netprofilessa on investoitu erityisesti strategisten palveluiden ja kyberkriisien hallintamallin kehittämiseen sekä toimialan eettisten standardien edistämiseen.

”Netprofilella on toimialalla poikkeuksellisen selkeä positio edistyksellistä teknologiaa kehittäviä ja hyödyntäviä yhtiöitä palvelevana toimistona, jolla on vahva näkemys viestinnän ja markkinoinnin tulevaisuuden suunnasta”, Frey toteaa. ”Keskittymisen myötä saavutettu substanssiosaaminen on perusta, jonka varassa olemme nousseet asiakkaidemme ylimmän johdon ja hallitusten tueksi maineen rakentamisessa.”

IN2 Sabre -kunnianosoitus kuvastaa palvelukehityksen ohella Netprofilen keskittymistä henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin henkisesti haastavina pandemia- ja sotavuosina.

”Toimintaamme ohjaa osaamisen ja laadun jatkuva kehittäminen sekä uteliaisuus uuteen teknologiaan”, sanoo Netprofilen toinen perustaja Christina Forsgård. ”Kulttuurimme on vahvasti arvopohjainen, ja kunnioitamme esimerkiksi suhteita itseisarvoisesti. Voimakkaasti kasvavalla alalla olemme haluttu työpaikka, ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä viestinnän huippuammattilaiseksi. Ihanaa, että meidät tunnetaan myös siitä, että meillä on todella mukavaa yhdessä!”

IN2 Sabre -tunnustus jatkaa Netprofilen vahvaa kilpailumenestystä Suomessa ja maailmalla. Toimisto on viime vuosina voittanut kymmeniä palkintoja esimerkiksi European Excellence Awards-, Digital Communications Awards-, ICCO Global Awards- ja Finnish Comms Awards -kilpailuissa.  

Tuore osoitus Netprofilen henkilöstöpanostuksista on projektipäällikkö Judit Vikmanin palkitseminen vuoden nuorena kykynä sekä Finnish Comms Awardseissa että ICCO Global Awardseissa.

Netprofile Finland Oy:n liikevaihto vuonna 2022 nousi jo noin kolmeen miljoonaan euroon. Yhtiön palveluksessa työskentelee tällä hetkellä 27 viestinnän ja markkinoinnin eri alueiden huippuosaajaa. Strateginen toimialakeskittyminen on kasvattanut boutique-toimistona aloittaneen Netprofilen laajan palveluvalikoman tarjoavaksi markkinointiviestintätoimistoksi, joka palvelee asiakkaita Suomessa, Ruotsissa ja kansainvälisesti.