Netprofile 7.2.2023 17:22

Netprofilelle neljä finaalipaikkaa Sabre Awardissa – tähtäin aina maailmanluokan kärjessä

Netprofile on kiilannut peräti neljällä asiakastyöllä Euroopan vuoden 2023 Sabre Awardsin finaaliin. Sabre Awards on yksi maailman merkittävimmistä viestintä- ja markkinointialan kilpailuista. Saavutus on vahva osoitus Netprofilen määrätietoisesta panostuksesta strategista osaamista ja luovaa vaikuttavuutta yhdistäviin kampanjoihin.

Netprofilen ja Etteplanin terveysteknologia-alalle suunnattu sisältömarkkinointikampanja nimettiin Sabre Awardsissa finalistiksi terveysalan viestinnän sarjassa. Netprofile ja Helsinki Partners ovat ehdolla parhaaksi pohjoismaiseksi viestintätyöksi jo moneen kertaan eri kilpailuissa palkitulla 90 Day Finn -kampanjalla. Finnish Comms Awardsissa palkittu Netprofilen ja Advanian kyberkriisien hallintaprojekti on loppusuoralla kriisinhallinnan sarjassa. Netprofile ja Nitor nousivat finaaliin ohjelmistojen ja palvelujen markkinointiviestinnän kovassa kisassa.

“Olemme viime vuodet kehittäneet systemaattisesti strategisia palveluitamme ja laventaneet teknologiatoimialan tuntemustamme. Niiden kautta pystymme tuottamaan poikkeuksellisen asiantuntevia markkinointiviestinnän palveluita, jotka tuottavat mitattavia liiketoimintahyötyjä ja herättävät asiantuntijatuomaristojen huomiota”, sanoo Netprofilen toimitusjohtaja ja toinen perustaja Juha Frey. ”Finaalipaikat Sabre Awardsissa ovat hieno osoitus siitä, miten tasapäisesti Netprofilen tiimin strateginen osaaminen, teknologiatoimialan tuntemus ja luova näkemys kilpailevat alan kansainvälisten huippujen seurassa.”

Tekoälyavusteisen sisällöntuotannon yleistyessä luovan inhimillisen ajattelun merkitys korostuu, kun yritykset pyrkivät nousemaan massasta ja tuomaan esiin ainutkertaisia erottumistekijöitään. Menestyksekäs markkinoinnin ja viestinnän konsultointi edellyttää asiakkaan toiminnan ja tarpeiden kaupallisen todellisuuden ymmärtämistä liiketoiminnan strategiselta tasolta käytännön kampanjoihin saakka - luovine ideoineen ja tinkimättömine toteutuksineen.

Netprofile on määrätietoisesti rakentanut maailmanluokan kokonaistarjooman, joka yhdistää mediaviestinnän, sisällöntuotannon, digitaalisen markkinoinnin ja mainestrategian osaamista. Kokonaisuus on suunniteltu palvelemaan teknologia-alan asiakkaita markkinointiviestinnän tekijöistä ja johtajista liiketoimintojen vetäjiin ja yhtiöiden hallituksiin.

Kaikki lähtee strategiasta

Netprofilen toinen perustaja Christina Forsgård kiittää Sabre Awardsin tuomareita tunnustuksesta toimiston strategisille palveluille.

“Arvostan erittäin korkealle kyberkriisien hallintaan kehittämämme uraauurtavan H72-mallin palkitsemisen kovatasoisessa kansainvälisessä viestintäalan kilpailussa”, Forsgård sanoo. “Tuotteistettu toimintamalli on oiva esimerkki siitä, miten viestintätoimisto voi nousta liikkeenjohdon luotetuksi neuvonantajaksi. Mainetta suojelemaan rakennetut konseptit tuottavat asiakkaan yritysjohdolle tietoa, tehostavat johdon yhteistoimintaa ja kehittävät asiakasyrityksen vuorovaikutuskykyä sidosryhmien kanssa.”  

Netprofilen menestys todentaa suomalaisen viestintä- ja markkinointialan kykyä tarjota maailmanluokan palveluja ja ilmentää suomalaistoimistojen kansainvälistä kilpailukykyä. Suomalaisen markkinointiviestintäosaamisen maine kansainvälisesti on kovassa kurssissa. Vahva asema avaa uusia mahdollisuuksia laajentaa toimintaa ja luoda rajat ylittäviä asiakassuhteita.  

“Suomalaisjohtoisten toimistojen nouseva arvostus oli yksi tärkeä taustatekijä, kun päätimme hiljattain laajentaa operaatiomme Ruotsiin, täydentäen pitkäaikaista verkostomalliamme”, Frey toteaa. “Suomalaiset ja kansainväliset asiakkaat haluavat ketterää kansainvälistä markkinointiviestintää ilman kertautuvia hallintokuluja, ja tämän päivän työtavoilla parasta mahdollista palvelua yli rajojen voidaan oikein hyvin tuottaa vaikkapa täältä Suomesta.”

Sabre-menestys vahvistaa entisestään Netprofilen asemaa teknologia-alan johtavana neuvonantajana, joka auttaa asiakkaitaan liiketoimintalähtöisen, luovan ja vaikuttavan markkinointiviestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa.

Lisätietoja: 
Juha Frey
juha@netprofile.fi 
+358 40 572 4674

Christina Forsgård 
christina@netprofile.fi 
+358 40 571 9192