Netprofile 29.2.2024 13:42

Netprofile poimi neljä Sabre Awards -finaalipaikkaa – vihreän siirtymän viestinnällä vahvaan vauhtiin 

SABRE 2024 

Netprofile on kiilannut peräti neljällä vihreään siirtymään liittyvällä asiakastyöllä vuoden 2024 EMEA Sabre Awards -kilpailun finaaliin. Sabre Awards on yksi maailman merkittävimmistä viestintä- ja markkinointialan tasoa ja tuloksia mittaavista tapahtumista. Saavutus on vahva osoitus Netprofilen määrätietoisesta panostuksesta vastuullisuutta, teknologiaosaamista ja luovaa vaikuttavuutta yhdistävään markkinoinnin ja viestinnän osaamiseen. 

Netprofilen ja teknologiapalveluyhtiö Etteplanin teollisuuden vihreää siirtymää tukeva sisältömarkkinointikampanja nostettiin Sabre Awards -finalistiksi teknologiakategoriassa. Netprofile ja kiertotalousyritys Sumi ovat teollisuus ja kemikaalit -kategorian finaalissa peräti kahdella eri kampanjalla. Netprofilen ja Sähköteknisen kaupan liitto STK:n rakennusalan transformaatiota edistävä neuvontakampanja puolestaan kilpailee finalistina parhaan pohjoismaisen kampanjan tittelistä. 

“Ajan henkeä kuvaa hyvin, että kaikki finalistityömme liittyvät vihreään siirtymään. Teknologia-ala on keskeisessä roolissa ratkomassa globaaleja kestävyyshaasteita, ja asiakkaamme ovat etujoukoissa edistämässä teollisuuden vihreää siirtymää ja kiertotaloutta. Meille on kunnia-asia tukea heitä tässä äärimmäisen tärkeässä työssä viestinnän ja markkinoinnin keinoin. Tällaisten monimutkaisten aiheiden äärellä onnistumiseen ei ole oikoteitä, eikä strategisiin vaatimuksiin voi vastata kevyillä kertakäyttöideoilla”, sanoo Netprofilen toimitusjohtaja ja toinen perustaja Juha Frey 

"Sabre Awards -kilpailun finaalipaikat osoittavat jälleen, että Netprofilen tiimin strateginen ajattelu, teknologia-alan tuntemus ja luova visio edustavat toimialamme kansainvälistä kärkeä," Frey jatkaa. 

Menestyksekäs markkinoinnin ja viestinnän konsultointi edellyttää asiakkaan toiminnan ja tarpeiden kaupallisen todellisuuden ymmärtämistä liiketoiminnan strategiselta tasolla käytännön kampanjoihin saakka – luovine ideoineen ja tinkimättömine toteutuksineen. Netprofile on määrätietoisesti rakentanut maailmanluokan kokonaistarjooman, joka yhdistää mediaviestinnän, sisällöntuotannon, digitaalisen markkinoinnin ja strategisen neuvonannon osaamista. 

”Olemme itsekin toimistona satsanneet viime vuosina toimintamme vastuullisuuden kehittämiseen. Sitouduimme muun muassa tieteeseen perustuviin tavoitteisiin (SBTi) ensimmäisenä suomalaisena viestintätoimistona. Ainutlaatuinen teknologia-alan ymmärryksemme yhdistettynä vastuullisuus- ja liiketoimintaosaamiseen tekee meistä luotetun, strategisen kumppanin kiertotalouden edelläkävijöille”, sanoo Netprofilen PR- ja sisältötiimin johtaja ja partneri Essi Isomäki. 

Sabre-menestys vahvistaa entisestään Netprofilen asemaa teknologia-alan johtavana neuvonantajana, joka auttaa asiakkaitaan liiketoimintalähtöisen, luovan ja vaikuttavan markkinointiviestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa. 

Euroopan Sabre-finalistit valitsi maanosan eturivin markkinointiviestintäosaajista koostunut 66 jäsenen tuomaristo. Sabre EMEA 2024 -palkinnot jaetaan gaalatilaisuudessa Lontoossa 17.4. 

 

Lisätietoja: 

Juha Frey 
juha@netprofile.fi
+358 40 572 4674 

Essi Isomäki 
essi@netprofile.fi 
+358 40 572 4648