Netprofile 1.11.2023 10:19

Netprofile nousi jälleen arvostetun ICCO Global Awards -viestintäkilpailun finaaliin – yhteistyöt Etteplanin ja Sähköteknisen kaupan liiton kanssa ovat maailman eliittiä

Netprofile, Etteplan ja Sähköteknisen kaupan liitto ovat saaneet arvostettua kansainvälistä tunnustusta menestyksekkäästä markkinointiviestintätyöstä. Netprofilen asiakastyöt nousivat globaalin ICCO Global Awards -viestintäkilpailun finaaliin kolmessa eri kategoriassa. Finalistivalinnoista vastasi kokeneista kansainvälisistä viestinnän ammattilaisista koostuva tuomaristo. 

Finaalipaikat ovat jatkoa Netprofilen pitkälle kansainvälisten menestysten sarjalle, joihin lukeutuvat palkinnot ja finaalipaikat ICCO Global Awardsien ohella mm. Sabre Awards-, European Excellence Awards- ja Digital Communications Awards -kilpailuissa. Suomessa Netprofile on yksi  Finnish Comms Awards -kilpailun historian menestyneimmistä toimistoista. 

“Haastavassa makroekonomisessa ympäristössä asiakkaamme arvostavat määrätietoista työtä, joka vahvistaa heidän kilpailuasemaansa matkalla kohti talouden positiivista käännettä”, sanoo Netprofilen toimitusjohtaja Juha Frey. “ICCO Awardsiin osallistuu parhaita viestinnän osaajia joka puolilta maailmaa. Finaalipaikat ovat tunnustus asiakkaillemme, meille ja koko suomalaiselle markkinointiviestinnän kentälle. Suomessa rakennetut kampanjat näyttävät vuodesta toiseen esimerkkiä koko maailmalle.” 

Vastuullisuus on vahvassa roolissa Netprofilen ja sen asiakkaiden menestyksessä. Etteplan ja Netprofile noteerattiin finalistien joukkoon Paras B2B-kampanja -sarjassa teollisuuden vihreää siirtymää edistävällä sisältömarkkinointikokononaisuudella. Sähköteknisen kaupan liiton ja Netprofilen yhteiset ponnistukset ovat puolestaan finaalissa peräti kahdessa kategoriassa. Sähköteknisen tuotetiedon rakennusalan kestävän kehityksen ajuriksi valjastanut kampanja kisaa kategorioissa Paras digitaalisen ja uuden median kampanja sekä Paras kampanjastrategia. 

”Teimme tämän yhdessä. Olemme haastavassa markkinatilanteessa pistäneet kaiken osaamisemme peliin asiakkaidemme tavoitteiden saavuttamiseksi”, sanoo Netprofilen perustajaosakas Christina Forsgård. ”Erilaista osaamista yhdistävä yhteistyö on olennainen taito, sillä kaiken osaavia renessanssineroja on harvassa. Syvällinen ymmärryksemme teknologiasta ja sen ympärille rakentuvasta liiketoiminnasta on avain asiakkaidemme kilpailukyvyn vahvistamiseen. Mahtavaa, että työn arvo tulee esiin myös kilpailumenestyksessä” 

Global Awardsia isännöivään ICCOon kuuluu yli 3 000 johtavaa viestintätoimistoa jäsenjärjestöistä yli 70 maassa. Jäsenet tekevät aktiivista yhteistyötä viestintäalan maailmanlaajuisten laatustandardien kehittämiseksi, alan eettisten ohjanuorien ylläpitämiseksi sekä neuvonantokäytäntöjen harmonisoimiseksi. 

Lisätietoja: 
JuhaFrey, toimitusjohtaja, partneri
040 572 4674
juha@netprofile.fi  

Christina Forsgård, hallituksen puheenjohtaja, partneri
040 571 9192
christina@netprofile.fi