Netprofile 24.1.2024 12:11

Netprofile liittyy GlobalComiin – tarjoaa viestintä- ja markkinointipalveluita yli 100 markkinalla

Netprofile nostaa kansainväliset palvelunsa uudelle tasolle liittymällä maailmanlaajuiseen itsenäisten viestintä- ja markkinointitoimistojen verkostoon.  

GlobalComin avulla Netprofile laajentaa viestintäpalvelunsa kattamaan yli sata markkinaa ympäri maailmaa. Vastaavasti Netprofile toimii jatkossa GlobalComin kansainvälisten teknologia-asiakkaiden ensisijaisena viestintä- ja markkinointitoimistona Suomessa ja Ruotsissa.  

GlobalCom kokoaa yhteen yli 80 yrittäjävetoista boutique-toimistoa, joissa työskentelee yhteensä yli 1 500 viestintäalan ammattilaista. Vuonna 2004 perustetun GlobalComin pääkonttori sijaitsee Münchenissä, ja sillä on alueelliset keskukset Lontoossa, New Yorkissa ja Singaporessa. Toiminnot kattavat sekä Euroopan, Aasian, Pohjois- ja Etelä-Amerikan että Afrikan keskeiset markkinat.  

"Toivotamme Netprofilen lämpimästi tervetulleeksi GlobalCom-perheeseen, ja olemme erityisen vaikuttuneita heidän vahvasta teknologiaosaamisestaan. Organisaatiot eri toimialoilla nivovat nyt teknologiaan perustuvia innovaatioita strategioidensa ytimeen, ja odotamme innolla, että voimme tuoda Netprofilen vahvan teknologiaviestinnän kokemuksen koko verkostomme hyödyksi", sanoo GlobalComin operatiivinen johtaja Christopher Hartmann 

”Kansainvälinen viestintä ja markkinointi on ollut Netprofilen tarjonnan kulmakivi alusta alkaen. GlobalComin ansiosta Netprofilella on nyt entistä paremmat eväät toimia lead agency -roolissa innovatiivisille B2B-teknologiayrityksille, jotka hakevat kasvua maailmanmarkkinoilta", iloitsee Netprofilen toimitusjohtaja Juha Frey. 

GlobalComin kansainväliset PR- ja markkinointipalvelut perustuvat saumattomiin prosesseihin ja vahvoihin henkilökohtaisiin suhteisiin, joita on rakennettu ja hiottu kahden vuosikymmenen ajan. GlobalCom-toimistojen osaamisalueet ulottuvat paikallisista mediasuhteista sisältömarkkinointiin ja hakukoneoptimointiin, minkä lisäksi ne tarjoavat laajan valikoiman markkinakohtaisia palveluja.  

"Pystymme nyt rakentamaan ja toteuttamaan viestintää ja markkinointia yhdistäviä kokonaisuuksia teknologiavetoisille yrityksille nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan – riippumatta siitä, millä markkinoilla asiakkaillemme tärkeät kohderyhmät ovat", Juha Frey sanoo.   

GlobalComin ohella Netprofile jatkaa tiivistä yhteistyötä useiden globaalien toimistoketjujen kanssa, joihin lukeutuvat mm. Archetype, AxiCom, Lewis PR ja United Partners. Lisäksi Netprofile toimii yhdessä lukuisten itsenäisten boutique-toimistojen kanssa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Päämääränä on aina räätälöidä jokaiselle asiakkaalle parhaiten toimiva kokonaisuus. 

Lisätietoa: https://www.netprofile.fi/globalcom  

 

Juha Frey, toimitusjohtaja 

040 572 4674 

juha@netprofile.fi