Netprofile 24.1.2023 14:49

Netprofile laajentaa Ruotsiin ja aloittaa yhteistyön huippukonsultti Karin Bäcklundin kanssa 

Karin_socialastyresler

Netprofile käynnistää toiminnan Ruotsissa ja toivottaa tervetulleeksi seniorikonsultti ja digistrategi Karin Bäcklundin, joka aloittaa Netprofilen edustajana Tukholmassa.  

Karin on työskennellyt digiviestinnän ja PR:n parissa 14 vuotta niin b2b- kuin b2c-asiakkaidenkin neuvonantajana, strategina ja monenlaisten viestintäprojektien ja -kampanjoiden vetäjänä.  

“Haluamme tarjota asiakkaillemme mutkattoman tavan tehdä viestintää ja markkinointia myös Ruotsissa”, Netprofilen PR- ja sisältöjohtaja Essi Isomäki sanoo. “Karinin kanssa voimme toteuttaa projekteja sekä kotimaassa että Ruotsissa ketterästi, tutulla Netprofile-laadulla ja ilman hitaita tarjousprosesseja tai turhia paikallisia hallintokerroksia. Odotan innolla yhteisiä projekteja, joilla vahvistamme asiakkaidemme jalansijaa lahden takana.”   

Karinin asiakkaina ovat olleet yritysten lisäksi organisaatiot ja yksityishenkilöt poliittisista puolueista kuluttajatuotteisiin. Karin kuuluu viestinnän ammattilaisista koostuvaan PR-kollektivet-yhteenliittymään, mikä tarkoittaa, että Netprofilen asiakkailla on tarvittaessa heti käytössään laajempi tiimi omien erikoisalueidensa huippuosaajia Ruotsissa. 

“Liityn riemulla Netprofilen perheeseen toimimaan sen edustajana Ruotsissa”, Karin Bäcklund sanoo. “Ruotsin mediamaisema ja yrityskenttä ovat omanlaisiaan. Netprofilen asiakaskunta koostuu teknologia-alan edelläkävijäyrityksistä, joita luotsaan mielelläni uusille apajille.”  

Karin Bäcklund on palkittu Ruotsissa PR-vaikuttaja-palkinnolla kahdeksana vuotena peräkkäin, ja hän on ollut ehdolla vuoden PR-persoonaksi Mynewsdesk PR Awards -kilpailussa vuonna 2020. Hän on myös kirjoittanut kirjat Executive Summary: Social media for board members (2016), Smart PR for startups (2019), Smart PR for giggers and consultants (2019) sekä Smart PR for authors (2019).  

“Pandemia nopeutti siirtymää sujuvaan työhön yli rajojen”, sanoo Netprofilen toimitusjohtaja Juha Frey. “Olemme palkituissa kansainvälisissä kampanjoissamme tehneet viestintää ja markkinointia ympäri maailmaa asiakkaidemme tarpeiden mukaan, ja teknologinen erikoisosaamisemme on kerännyt kiitosta kansainvälisten asiakkaidemme Euroopan hubeissa. Toimintojen käynnistäminen Ruotsissa on luonteva askel Pohjoismaisten palvelujemme kehittämisessä.” 

Jos yrityksesi kaipaa näkyvyyttä Ruotsissa, ota yhteyttä: essi@netprofile.fi 

Kuva: Niklas Noreby