Netprofile 1.10.2020 14:33

Netprofile iloitsee kolmesta finaalipaikasta Finnish Comms Awardsissa

fca_finalistit_uutinen_2020

Suomalaisia viestintätöitä vuosittain palkitsevan Finnish Comms Awards -kilpailun finalistit julkaistiin 1.10.2020. Netprofile nappasi finaalipaikat peräti kolmessa eri kategoriassa kahden asiakkaan kanssa.

DNA:lle toteutettu Yrittäjän digiakatemia menestyi Teknologia- sekä Yritys- ja organisaatioviestintä -kategorioissa. Yrittäjän digiakatemia on maksuton verkkokurssi, jonka tavoitteena on parantaa digitaalista yhdenvertaisuutta suomalaisyrittäjien keskuudessa. Digikurssi tarjoaa yrittäjille arvokkaita vinkkejä liiketoimintansa kehittämiseen ja pyörittämiseen. Tuotantoon osallistui myös mainostoimisto Kuubi.

Kriisi- ja poikkeustilaviestinnän kategoriassa finaaliin ylsi Netprofilen kriisiapu Taloyhto.Infolle, joka joutui viime vuonna laajan tietomurron kohteeksi. Kyseinen hanke on aiemmin noteerattu myös maailman parhaita viestintätöitä palkitsevassa ICCO Global Awardsissa.

Tutustu kaikkiin kategorioihin ja finalisteihin. Voittajat julkistetaan Finnish Comms Awards -virtuaaligaalassa 29. lokakuuta. Kussakin kategoriassa palkitaan eniten asiakkaan tavoitteita edistänyt viestintätyö.