Netprofile 26.9.2024 10:37

Netprofile ampaisi Finnish Comms Awards 2024 -finaalissa viiteen kategoriaan

Finnish Comms Awards -kilpailu on suomalaisen viestintäalan tärkein vuosittainen kilpailu, jossa juhlistetaan viestintätoimistojen ja näiden asiakkaiden vaikuttavimpia yhteishankkeita. Netprofilen asiakastyöt nousivat tänä vuonna finaaliin peräti viidessä kategoriassa, mikä tekee Netprofilesta jälleen kerran yhden eniten finaalipaikkoja ahmaisseista toimistoista. Tuomaristo valitsi finaaliin 49 kilpailuhakemusta 16 eri toimistosta. 

Netprofilen ja kiertotalousyhtiö Sumin syvällinen yhteistyö palkittiin finaalipaikalla sekä strategisen viestinnän että teemojenhallinnan kategorioissa. Visman ajatusjohtajuutta rakentava VAU-ohjelma kiilasi kärkikahinoihin muutosviestinnän kategoriassa.  

Nitorin strategista positiointia pitkäjänteisesti rakentava digitaalinen insinööri -teemainen yhteistyö noteerattiin finaalipaikalla ulkoisen yritys- ja yhteisöviestinnän kategoriassa. Netprofilen kansainväliselle Privacy Rules -verkostolle räätälöimä kyberkriisivalmennus puolestaan häikäisi viestintävalmennusten ja simulaatioiden kiivaasti kilpaillussa kategoriassa.  

”Finaaliin päässeitä töitämme yhdistää vahva strategisen tason neuvonanto”, sanoo Netprofilen toimitusjohtaja Juha Frey. “Ilmoitimme kisaan tarkoituksella nimenomaan hankkeita, jossa viestintä palvelee liiketoiminnan pitkän tähtäimen menestystä. Finnish Comms Awards on kansainväliselläkin mittapuulla harvinaislaatuinen kilpailu siksi, että tuomaristo arvostaa korkean tason viestintäkonsultointia ja pitkäjänteistä työtä hetkellisesti näyttävien kampanjoiden sijaan. On erityinen kunnia olla loppusuoralla mukana kovassa seurassa.” 

”Olemme viimeisen vuoden aikana investoineet erityisesti analyyttiseen ja innovatiiviseen palvelukehitykseen”, Netprofilen perustaja Christina Forsgård toteaa. ”Toimialamme on teknologian kehityksen myötä voimakkaassa muutoksessa, jonka todelliset vaikutukset avautuvat muutaman seuraavan vuoden aikana. Olemme halunneet paaluttaa tähtikonsulttiemme ja tiimiemme osaamisen korkealle tasolle, ja finaalipaikat ovat osoitus siitä, että työ kantaa hedelmää.” 

”Suuri kiitos tuomaristolle arvostuksesta!” 

Kaikkiin finalisteihin voit tutustua täällä. 

Finnish Communications Awards -gaala järjestetään 31.10. Tilaisuus kokoaa yhteen Suomen viestintäalan kerman ja on vuosien varrella muotoutunut merkittäväksi katalysaattoriksi alan kollektiiviselle ammattiylpeydelle ja vahvistuvalle yhteishengelle.