Netprofile 27.5.2020 13:59

Lenovon uudet 2-in-1-tietokoneet ja älylaitteet kirkastavat digitaalisen tulevaisuuden

Irtaudu tavanomaisesta Lenovo Yoga Duet 7i -tietokoneella ja tee maailmastasi värikkäämpi Lenovon E-Color Pen -kynällä.

Lenovo tuo kuluttajille uusia työkaluja verkottuneessa maailmassa toimimiseksi. LTE-mobiiliyhteyksiä tukevat ja Windows 10 -käyttöjärjestelmällä varustetut 2-in-1-kannettavat Lenovo Yoga Duet 7i ja Lenovo IdeaPad Duet 3i sopivat sekä opiskelijoille että muille monipuolisesti tietotekniikkaa käyttäville. Yoga Duet 7i sisältää lisäksi mielikuvituksen valloilleen päästävän Lenovo E-Color Pen -kynän. IdeaPad Duet 3i:n mukana tulee vakiomallinen digitaalinen kynä. 

Lisäksi uutena tuotteena esitellään valituilla markkinoilla monipuolinen henkilökohtaiseen yhteydenpitoon sopiva täysiverinen Android-tabletti Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus (2nd Gen). Alexa-älyapurilla varustettu laite toimii myös Alexan suositussa näyttötilassa, jos käytössä on lisävarusteena saatava Smart Dock -lataustelakka.

Tyyliä ja sisältöä

Lenovo Yoga Duet 7i on Lenovon ensimmäinen Yoga-tietokone, jossa on irrotettava taustavalaistu Bluetooth 5.0 -näppäimistö. Yogassa on myös säädettävä tuki, jonka avulla voidaan helposti vaihdella eri käyttötilojen välillä. Folio-suojakotelon kanssa laitteen paino on vain 1,16 kilogrammaa. Lisävarusteena saatavan LTE/4G-mobiiliyhteyden lisäksi Yoga Duet 7i tukee Intel Wi-Fi 6 (Gig+) -yhteyksiä. Laitteen käyttö on sujuvaa ja monipuolista irrotettavan näppäimistön ja infrapunakameraan perustuvan Windows Hello -kirjautumisen ansiosta. Läsnäolon aistivan Glance by Mirametrix -järjestelmän ansiosta videotoisto pysähtyy, kun käyttäjä siirtyy pois koneen äärestä. Päätä kääntämällä näytöllä olevan sisällön voi siirtää laitteeseen liitettyyn toiseen näyttöön. 

Yoga Duet 7i:n sisuksista löytyy jopa 10. sukupolven Intel Core i7 -prosessori Intel Iris Plus -grafiikalla. Windows 10:llä varustettu laite on vahva yhdistelmä älykästä suorituskykyä, liitettävyyttä ja upeita viihdeominaisuuksia. Kristallinkirkas 13-tuumainen IPS 2K -kosketusnäyttö tarjoaa 450 nitin valovoimaa, kapeat kehykset ja 100 prosentin sRGB-väriavaruuden. Päitäkääntävän tyylikkään laitteen värivaihtoehdot ovat savenharmaa ja orkidea. 

Piirtämistä ja kirjoittamista varten näytön tuen voi asettaa sopivaan kulmaan. Digitaalinen kynä on vakiovaruste. Lisävarusteena on saatavana uusi ladattava Lenovo E-Color Pen, joka pystyy poimimaan värejä mistä tahansa esineestä tai kuvasta helposti kynällä koskettamalla. Tämän värin voi sitten siirtää tietokoneen piirros- tai kuvankäsittelysovellukseen, kuten Adobe Photoshop, Adobe InDesign tai Adobe Illustrator. 

Kirkkaan äänen takaa Dolby Audio, ja upean visuaalisen elämyksen tuottaa Dolby Vision. DDR4-muistia on saatavana 16 gigatavuun asti, PCIe SSD -tallennustila venyy enimmillään yhteen teratavuun. Yoga Duet 7i:n akkukesto on jopa 10,8 tuntia. Tekoälyoptimointi lisää akkukestoa keskimäärin 20 prosenttia, kun otetaan käyttöön Q-Control Intelligent Cooling -jäähdytystoiminto.

Kannettava ja kätevä

Monipuolinen uusi 2-in-1-laite Lenovo IdeaPad Duet 3i on niin ikään saatavana LTE-yhteydellä varustettuna. Ultrakevyt (0,86 kilogrammaa Folio-suojakotelon kanssa) IdeaPad Duet 3i on ihanteellinen laite opiskelijoille ja muille, jotka tarvitsevat täysiverisen PC:n, mutta eivät halua kantaa liikaa painoa mukanaan. Laite on Lenovon ensimmäinen IdeaPad-tietokone, jossa on irrotettava Bluetooth 5.0 -näppäimistö. Muihin ominaisuuksiin kuuluvat Lenovo Digital Pen -kynä, Intel Pentium -prosessori sisäänrakennetulla näytönohjaimella, Wi-Fi-yhteydet sekä häiriötön Dolby Audio -ääni. 

Metallisen tuen ja irrotettavan näppäimistön ansiosta laitetta voi käyttää neljässä eri tilassa: tablettina, kannettavana, telttana tai tasona. IdeaPad Duet 3i:n 10,3 tuuman Full HD IPS -näytön 330 nitin kirkkaus tuo tehoa työhön ja nautintoa viihdekäyttöön. Valinnaisen LTE-yhteyden avulla ei myöskään tarvitse viritellä kännykästä tukiasemaa. 

IdeaPad Duet 3i:n käyttö onnistuu helposti myös etäämmältä puhetta tunnistavan Cortana-älyapurin ja kahden 360 asteen mikrofonin ansiosta. Älykkäästi suunniteltu kamerasuojus tarjoaa yksityisyyttä, ja kaksi USB-C-porttia tuovat nopeaa liitettävyyttä. Muistia laitteeseen saa enimmillään 8 gigatavua, eMMC-massamuistin suurin koko on 128 gigatavua. Tyylikkään grafiitinharmaan laitteen akkukesto on jopa 7 tuntia. 

Parhaat puolet molemmista maailmoista

Lenovo esittelee myös Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) with Alexa Built-in -tabletin, jossa on sisäänrakennettu puheen tunnistava Alexa-älyapuri. Lisävarusteena saatavan älykkään Smart Dock -telakan avulla laitetta voidaan käyttää myös Alexan näyttötilassa. Tätä laitetta ei toistaiseksi tuoda Suomen markkinoille. Kevyt ja mukana kuljetettava tabletti painaa vain 460 grammaa ja se sisältää 2,3 gigahertsin kahdeksanytimisen MediaTek Helio P22 -mobiiliprosessorin, kosketuskäyttöä tehostavan TDDI-sirun ja 10,3 tuuman Full HD IPS -näytön. Tyylikkään grafiitinharmaan laitteen akkukesto on jopa 9 tuntia. 

Uutuuslaitteen muihin ominaisuuksiin kuuluvat myös välitön laitteen lukituksen poisto kasvojentunnistuksella, nopea Drop In -keskusteluominaisuus sekä Alexan edistykselliset yhteysominaisuudet. Lapsitilan avulla voidaan valvoa perheen pienimpien laitekäyttöä, ja silmiä suojataan haitalliselta siniseltä valolta. Mukavuutta peleihin ja Youtube-videoiden katseluun tuovat 4,6 millimetrin kapeat kehykset, ja kaksi eteen suunnattua kaiutinta uppouttavat Dolby Atmos -äänimaailmaan. 

Hinnat ja saatavuus Euroopassa 

  • Lenovo Yoga Duet 7i, jossa on näppäimistöllä varustettu Folio-suojakotelo ja piirtokynä, tulee Euroopassa saataville arviolta kesäkuussa 2020 valittujen jälleenmyyjien ja Lenovo.com-nettisivuston kautta. Arvonlisäverolliset hinnat alkavat 1199 eurosta. 
  • Lenovo IdeaPad Duet 3i, jossa on näppäimistöllä varustettu Folio-suojakotelo, tulee saataville arviolta heinäkuussa 2020 valittujen jälleenmyyjien ja Lenovo.com-nettisivuston kautta. Arvonlisäverolliset hinnat alkavat 429 eurosta. 
  • Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus (2. sukupolvi) tulee valituilla markkinoilla saataville arviolta kesäkuussa 2020 jälleenmyyjien ja Lenovo.com-nettisivuston kautta. Hinnat alkavat 229 eurosta. Laite ei tule myyntiin Suomessa.

Kuvia ja kattavat tekniset tiedot löytyvät Lenovo StoryHub -sivustolta. 

Lisätietoja:
Toni Stubin, Netprofile
toni@netprofile.fi
040 8656560