Netprofile 7.1.2020 14:43

Lenovo julkaisi maailman ensimmäisen 5G-tietokoneen ja taittuvanäyttöisen kannettavan

Lenovo jatkoi CES 2020 -tapahtumassa perinnettään julkaista maailman ensimmäisenä innovaatioita, jotka voivat muuttaa elämää ja edistää liiketoimintaa. Tuoreet julkistukset eivät liity ainoastaan yhtiön visioon tuoda entistä älykkäämpää teknologiaa, vaan ne myös tuovat nopeamman ja taitettavamman tulevaisuuden kaikille kaikkialla. Kaikkien Lenovon CES-julkistusten tiedot löytyvät osoitteesta https://www.lenovo.com/us/en/events/ces/.

Nopea tulevaisuus 5G:llä

Lenovo on julkaissut maailman ensimmäisen 5G PC:n. Uusi Yoga 5G -kannettava yhdistää ensi kertaa älypuhelinten huippunopeat 5G-verkkoyhteydet huippuluokan tietojenkäsittelyyn. Yoga 5G on ensimmäinen tietokone, jonka sisuksissa on Qualcomm Snapdragon 8cx 5G -piiri, joka on jopa kymmenen kertaa nopeampi kuin 4G.

Yoga 5G tulee saataville keväällä 2020. Yhdysvalloissa alkaen-hinta on 1 499 dollaria, ja hinta Suomessa selviää myöhemmin. Lue lisää täältä.

Taitettavat muodot

Lenovo on uusien tietokonetyyppien johtava markkinoille toimittaja, ja nyt yhtiö tuo maailman ensimmäisen kokoontaitettavan tietokoneen, ThinkPad X1 Fold -laitteen, jossa on taitettava 13,3 tuuman OLED-näyttö. Se mukautuu käyttäjien tarpeisiin, koska he voivat siirtyä saumattomasti pienestä taitetusta näytöstä täysin tasaiseksi näytöksi. Vallankumouksellinen uusi ThinkPad on rakennettu yhdistelmästä kevyitä metalliseoksia ja hiilikuitua, ja se painaa alle 2,2 kiloa. Osa Lenovon laajempaa sitoutumista taitettavaan tulevaisuuteen sisältää myös äskettäin julkaistun motorola razr -älypuhelimen.

X1 Fold tulee saataville vuoden 2020 puolivälissä. Yhdysvalloissa alkaen-hinta on 2 499 dollaria, ja hinta Suomessa vahvistuu myöhemmin. Lisätietoja täältä. Tutustu motorola razr -uutuuksiin täällä.

Henkilökohtaisen tuottavuuden määritteleminen uudelleen

Koska kannettavan tietokoneen ja älypuhelimen käytettävyys lähentyy toisiaan ja seuraavan sukupolven työntekijät tekevät useita tehtäviä eri laitteita vaihdellen, Lenovo on julkaissut ThinkBook Plus -kannettavan. Sen kannessa on innovatiivinen e-ink-näyttö tuottavuuden ja keskittymisen parantamiseksi. Näyttöä voidaan käyttää kuvien ja muistiinpanojen tekemiseen mukana tulevalla Precision Pen -kynällä samaan aikaan, kun vastaanotetaan tärkeitä ilmoituksia kannen ollessa kiinni. Laite on uudentyyppinen kannettava tietokone, jonka ominaisuuksien ansiosta käyttäjät voivat maksimoida tehokkuutensa.

ThinkBook Plus on saatavana maaliskuusta 2020 alkaen, Yhdysvaltojen hintojen alkaessa 1 199 dollarista. Lisätietoja täältä.

Kannettavuus + yksinkertaisuus

Uusi Lenovo IdeaPad Duet Chromebook on suunniteltu niille, jotka rakastavat uusimpien sovellusten selaamista, uusimman viihteen hakemista tai mielekästä työtä tien päällä. Se on yksi maailman kevyimmistä ja ohuimmista Chromebook-kannettavista, jonka akku kestää jopa 10 tuntia. Uudessa Chromebookissa on minimalistinen muotoilu ja valinnainen USI-stylus -kynä intuitiiviseen käsin kirjoittamiseen, nopeisiin muistiinpanoihin ja kuvien piirtämiseen. Täysin varustetussa 2-in-1-tyyppisessä Chromebookissa yhdistyvät täydellisesti kannettavuus ja yksinkertaisuus.

IdeaPad Duet Chromebook on saatavana toukokuusta 2020 alkaen, ja sen hinta Yhdysvalloissa on 279,99 dollaria. Lisätietoja täältä.

Älykkään kodin näyttö

Lenovo Smart Clock- ja Lenovo Smart Display -tuotteiden menestyksen pohjalta Lenovo täydentää älykodin valikoimaansa uudella Lenovo Smart Frame -näytöllä. Mattapintaiselta näytöltä kuvia voi ihastella milloin tahansa millä tahansa kirkkausasetuksella. Värisävyanturi säätää kuvan kirkkautta ympäröivän valon mukaisesti luonnollisen ja esteettisen katselukokemuksen takaamiseksi. Esimerkiksi aikaa sitten unohdetut matkakuvat voidaan Smart Framen ansiosta löytää ja jakaa uudelleen. Monia käsieleitä voidaan käyttää valokuvien tai videon toiston hallintaan.

Lenovo Smart Frame on saatavana elokuusta 2020 alkaen, hinnan Yhdysvalloissa alkaessa 399 dollarista. Hinta ja saatavuus Suomessa selviävät myöhemmin. Lisätietoja täältä.

Kattavat tiedot ja valokuvat näistä sekä monista muista uutuuksista löytyvät Lenovon CES-mediapaketista.

Lisätietoja medialle:
Netprofile Finland
Hanna-Maria Lifländer
hanna@netprofile.fi
040 580 1477