Netprofile 10.2.2022 14:20

Laura on digitiimin uusi luotsi

Netprofilen digitiimi sai Laura Nousiaisesta uuden luotsin Maisa Enqvistin jäätyä vanhempainvapaalle. Tiimissä jo usean vuoden työskennellyt Laura on kokenut ja pidetty viestinnän asiantuntija.

Uuteen tehtäväänsä tiimin johtajana Laura suhtautuu tyylilleen ominaisella innokkaalla rauhallisuudella:

"Digitiimin asiantuntijat ovat äärimmäisen taitavia, luovia ja kaikkiaan aivan ihastuttavia ammattilaisia. He haluavat aina palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Olen valtavan iloinen sekä otettu, että saan nyt toimia digitiimiläisten kanssa entistäkin tiiviimmässä yhteistyössä."

Netprofilen digitiimissä on yksitoista somemarkkinoinnin ja visuaalisen suunnittelun asiantuntijaa. Tiimiläisiä yhdistää uteliaisuus somea ja tuloksellista digimarkkinointia kohtaan.

"Itseäni on aina ilahduttanut Netprofilen vankkumattoman tasa-arvoinen ja lämmin yhteen hiileen puhaltamisen kulttuuri. Uudessa roolissani haluan osaltani ylläpitää ja yhä vahvistaa tätä yrityksemme kivijalkaa", Laura jatkaa.

Netprofilen asiantuntijat jakautuvat kolmeen taitotiimiin, joita ovat strategia, PR ja sisältö sekä digitaalinen markkinointi. Tiimien esihenkilöt huolehtivat muun muassa kuukausittaisista tukituokioista ja neljä kertaa vuodessa järjestettävistä oman tiimin kehitysaamuista. Asiakasprojekteissa tiimit tekevät saumatonta yhteistyötä.

”Säännölliset tukituokiot jokaisen tiimiläiseni kanssa muodostavat rungon työlleni lähijohtajana. On erittäin tärkeää pysähtyä kohtaamaan jokainen tiimiläinen yksilönä, keskustella fiiliksistä, työtilanteesta ja tavoitteista. Päivittäin olen sparrauskumppanina aina siellä missä tarvitaan”, Laura kertoo.

Laura toimii myös asiakasjohtajana ja osallistuu Netprofilen sisäisiin kehityshankkeisiin.


Tutustu Netprofilen digitaalisen markkinoinnin palveluihin