Netprofile 1.3.2021 17:58

KONE vahvistaa kumppanuuttaan Orange Business Servicesin kanssa – siirtää asiakaspalvelukeskusten infrastruktuurinsa pilveen

  • Maailmanlaajuinen asiakaspalvelukeskus siirretään pilveen käytön yksinkertaistamiseksi ja optimoimiseksi.
  • Pilveen siirtyminen on oleellinen osa asiakastuen palvelukokemuksen transformaatiossa.

Maailman johtava hissien ja liukuportaiden valmistaja KONE ja Orange Business Services vahvistavat kumppanuuttaan, kun KONE siirtää globaalin asiakaspalvelukeskusratkaisunsa pilveen. Päätös on osa KONEen lupausta tarjota korkealaatuisia käyttäjäkokemuksia kaikkialla maailmassa. KONEen asiakaspalvelukeskukset ovat keskeinen osa niin loppukäyttäjien kuin yritysasiakkaiden palvelemista. Keskuksilla on myös tärkeä rooli hissien toiminnan, huoltokäyntien sekä teknisen datan tarkkailussa.

Asiakaspalvelukeskusten infrastruktuurin siirtäminen pilveen mahdollistaa KONEelle skaalautuvuuden, joustavan monikanavaisuuden, älykkään puhelun reitittämisen sekä sisäänrakennetun tietosuojan. Asiakaspalvelukeskus kykenee käsittelemään sähköposteja, puheyhteyksiä sekä eri puolilta maailmaa tulevia hälytyksiä. Lisäksi se on integroitu KONEen kaukovalvonta-alustaan.

”Orange Business Servicesillä on tärkeä rooli, kun asiakaspalvelukeskuksemme infra siirtyy pilveen. Tämä on osa KONEen digitaalista transformaatiota. Pilvipohjaiseen ratkaisuun siirtyminen kehittää asiakaspalvelukokemustamme entisestään sekä raivaa tietä uusille innovaatioille asiakastuessamme”, kertoo KONEen tietohallintojohtaja Antti Koskelin.

Uuden sopimuksen myötä Orange keskittää infran viiteen ns. contact center hubiin ympäri maailmaa. Tarkoituksena on yksinkertaistaa ja optimoida palvelun rakenteita siirtymällä paikkaan sidotusta infrastruktuurista pilviratkaisuihin. Palvelu käsittää 35 asiakaspalvelukeskusta kaikilla mantereilla.

”Meille on kunnia, että KONE luottaa kykyymme parantaa ja uudistaa asiakastuen kaltaisia liiketoimintakriittisiä osia. Kansainvälinen pilviasiantuntijuutemme ja -kokemuksemme tarjoaa KONEelle kustannustehokkaan, optimoidun ja joustavan ratkaisun, joka parantaa skaalautuvuutta ja luo mahdollisuuksia uusille innovaatioille”, sanoo Fabrice de Windt, Orange Business Servicesin Euroopan Senior Vice President.