Netprofile 11.1.2022 9:46

Digitaalinen insinööritoimisto Nitor kasvattaa jalansijaa Tampereella – uusi toimisto avattiin tammikuussa

Digitaalinen insinööritoimisto Nitor on avannut uuden toimiston Tampereelle tammikuussa. Tarkoituksena on kehittää yrityksen liiketoimintaa entisestään sekä mahdollistaa paremmat työtilat niin nykyisille kuin tuleville nitorilaisille. Uusi Tampereen toimipiste tulee yrityksen nykyisten Helsingin ja Tukholman toimistojen rinnalle. 

Asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydestään tunnettu Nitor haluaa palvella laajemmin pääkaupunkiseudun ulkopuolella työskenteleviä työntekijöitään sekä houkutella paikallisia osaajia monipuolisten asiakasprojektien pariin. Tampereen toimistolla työskentely käynnistyi heti tammikuun alussa ensimmäisten asiantuntijoiden voimin.

“Uusi toimisto avaa Nitorille paremmat mahdollisuudet uusien työntekijöiden rekrytointiin. Osaajista käydään kovaa kilpailua, jossa toimiston sijainnillakin voi olla ratkaiseva rooli. Tampereen alue on merkittävä ja laadukas koulutuksen järjestäjä alallamme. Olemalla läsnä paikallisesti voimme myös luonnollisesti tarjota parempaa palvelua alueella toimiville nykyisille ja tuleville asiakkaillemme,” Nitorin toimitusjohtaja Olli Auvinen kertoo.

Liikevaihtoaan 14 % vuonna 2020 kasvattaneen Nitorin menestys nojaa vankasti pitkäikäisiin strategisiin kumppanuuksiin sekä asiakastyytyväisyyteen, joka on pysynyt vuodesta toiseen poikkeuksellisen korkeana. Keskeisellä paikalla Kauppakeskus Ratinan MOW Supernovassa sijaitsevan Tampereen toimiston tuella Nitor tavoittelee uusia asiakkuuksia paikallisten yritysten joukosta jo vuoden 2022 aikana. Joustava etätyö mahdollistaa paikallisen tiimin ketterän laajentamisen tarvittavilla asiantuntijoilla eri puolilta Suomea. 

Lisätietoa:

Nitor on Digitaalinen insinööritoimisto, joka on sitoutunut kestävään digitaaliseen kehitykseen. Nitor kehittää liiketoiminnan tarpeisiin ja haasteisiin vastaavia ratkaisuja, joille asiakas saa ikuisen takuun. Nitorin Digitaaliset insinöörit valjastavat digitalisaation luovuudeksi, tuottavuudeksi ja uudeksi liiketoiminnaksi. Suomessa ja Ruotsissa toimiva yritys työllistää kaiken kaikkiaan lähes 200 asiantuntijaa. Ketterä työkulttuuri on osa ydintämme. Koulutustoimintamme tarjoaa syvällistä tietoa ja sertifiointeihin tähtääviä kursseja, joiden tavoite on ketterien ja lean-menetelmien laajamittainen hyödyntäminen. Vuonna 2007 perustettu Nitor on vuosien aikana palkittu mm. Red Herring Global Top 100 -voittajana, vuoden Tivi-yrityksenä ja sekä yhtenä Euroopan parhaista työpaikoista. www.nitor.com.