Netprofile 25.3.2021 9:10

Digimyllerrys korostaa ketterän strategian merkitystä – Netprofile kutsuu Jirimiko Orasen johtoryhmään

Oranen_JIrimiko_blogi_003

Netprofile rakentaa uusia strategisen konsultoinnin palvelumalleja

Teknologisen kehityksen ja koronakurimuksen yhteisvaikutus on singonnut yritysten toimintaympäristön poikkeuksellisen nopeasykliseen kierteeseen. Sulkutila-arki katalysoi ylilyöntejä, jotka vievät sekä sijoittajien reaktiot että julkisen keskustelun harvinaisen koville kierroksille. Seuraukset näkyvät muun muassa yritysten voimakkaina arvostusmuutoksina ja ennakoimattomina julkisuuspiikkeinä.

Koronasta toivutaan aikanaan, mutta epävarmuus ja nopeasyklisyys jatkuvat, ja digitaalisuuden rooli kasvaa entisestään. Jatkuvan strategisen ajattelun ja viestinnällisen ennakoinnin merkitys korostuu.

Turbulentti markkinatilanne näkyy Netprofilessa viestinnän strategisen sparrauksen, toimintaympäristöanalyysien ja johdon valmennusten kysynnän voimakkaana kasvuna. Erityisen suurta kiinnostusta kohdistuu kyberkriisien ennakointiin, niihin varautumiseen sekä niiden systemaattiseen hallintaan.

Netprofile vastaa kysyntään uusilla strategisen konsultoinnin palvelumalleilla, joiden kehittämisestä vastaavaksi strategiajohtajaksi ja johtoryhmän uudeksi jäseneksi on 22.3.2021 alkaen nimitetty Jirimiko Oranen. Hän on työskennellyt Netprofilessa strategiakonsulttina syyskuusta 2020 alkaen. Koulutukseltaan hän on MBA (Henley Business School, UK).

”Ketteryys on kaikki kaikessa”, Jirimiko Oranen sanoo. ”Puhumme resilientistä strategiasta, jonka onnistumisen askeleet määrittyvät vuorovaikutuksessa toimintaympäristön kanssa. Viestinnän ja markkinoinnin menestyksen kannalta on olennaista, että suunnitelmat laaditaan saumattomasti liiketoimintaan kiinnittyen ja liiketoiminnan strategisen suunnittelun metodein.”

Netprofilen uudet menetelmät on tarkoitettu nopeasti muuttuvan markkinan hallinnan ja ennakoinnin tarpeisiin. Ensimmäiset uusista viestinnän ja markkinoinnin työkaluista ovat jo käytössä asiakkaiden hankkeissa.

Kehitystyössään yhtiön strategiaryhmä on keskittynyt tuottamaan palvelumalleja, jotka tukevat asiakkaita liiketoimintamenestyksen rakentamisessa – mutta myös vaikeiden ja kriisiytyvien tilanteiden ennakoinnissa ja ehkäisemisessä. Metodiikka auttaa viestintää ja markkinointia toimimaan yhä vahvemmin osana CxO-tason liiketoimintakriittistä päätöksentekoa.

”Historiallisen poikkeustilan aallot vaikuttavat radikaalisti siihen, millainen rooli strategisella viestinnällä ja markkinoinnilla on liiketoiminnan johtamisessa”, Netprofilen toimitusjohtaja Juha Frey sanoo. “Todellisen lisäarvon tuottaminen liiketoimintaan edellyttää, että viestintä ja markkinointi kytkeytyvät yhä tiiviimmin nopeasti kehittyvään teknologiaan ja hetkessä muuttuviin toimintaympäristöihin.”

”Netprofile on kasvanut viime vuosina määrätietoisesti, ja suunta on selvä. Haluamme palvella asiakkaitamme yhä syvällisemmin ja kokonaisvaltaisemmin,” Frey summaa.

Netprofilen johtoryhmässä jatkavat Juha Frey, Christina Forsgård, Maisa Enqvist ja Essi Isomäki.

Kiinnostuitko ketteristä ja liiketoimintalähtöisistä viestintä- ja markkinointistrategioista? Kerromme mielellämme lisää. Yhteyden saat klikkaamalla alla olevaa nappia.

OTA YHTEYTTÄ

Lisätietoja:
Juha Frey, toimitusjohtaja, 040 572 4674, juha@netprofile.fi
Jirimiko Oranen, strategiajohtaja, 040 756 6655, jiri@netprofile.fi