Netprofile 26.9.2022 15:00

Arvostettu SAFe Fellow -tunnustus Nitorin Rami Sirkiälle

Nitorin Rami Sirkiä on vastaanottanut SAFe Fellow -arvonimen systemaattisesta työstä ketterien menetelmien hyväksi. Harvinainen kunnianosoitus osuu jo toista kertaa Nitoriin, sillä vuonna 2020 arvonimi myönnettiin Maarit Laannille. Kokonaisuudessaan SAFe Fellow -arvonimi on myönnetty yhteensä 40 hengelle maailmassa.

Yhdysvaltalaisen Scaled Agile Incin myöntämä SAFe Fellow -arvonimi on korkea-arvoisin tunnustus, joka voidaan myöntää kontribuutiosta SAFe-raamin kehittämiseen. Se myönnetään poikkeuksellisesta kyvystä toteuttaa skaalatun ketteryyden muutosta yrityksissä. 

SAFe eli Scaled Agile Framework on yksi maailman johtavia menetelmiä organisoida yritysten tuote- ja palvelukehitystä ketterästi ja leanisti. Tänä päivänä SAFea hyödyntää yli 20 000 organisaatiota maailmanlaajuisesti. 

“Tunnustus kannustaa minua jatkamaan toimintamallien kehittämistä ja oppien jakamista. Scaled Agile Inc:llä on markkina-asema muuttaa maailmaan. Minusta on hienoa olla mukana modernisoimassa isojen yritysten johtamismenetelmiä heidän kanssaan”, Rami Sirkiä sanoo.

Sirkiä on toiminut ketterien muutoshankkeiden ytimessä vuodesta 2010 alkaen, jolloin hän vastasi Nokian tuotekehityksen ketteröittämisestä. Sirkiä on työskennellyt Nitorilla vuodesta 2015 alkaen ja toimii yrityksen ketterien koulutusten liiketoiminnan Nitor Deltan toimitusjohtajana. 

Ketterän hallintomallin sekä portfoliohallinnan konkari on myös kehittänyt uuden mallin ketterään budjetointiin. Malli tukee organisaation kokonaisvaltaista siirtymistä ketterään toimintatapaan ja kasvattaa yrityksen sisäistä luottamusta. Ketterän budjetoinnin avulla voidaan minimoida hukkainvestoinnit muuttuvissa olosuhteissa ja tuottaa maksimaalista arvoa käytössä olevilla resursseilla. 

Scaled Agile Inc. tarjoaa sertifioituja koulutuksia organisaatioille globaalin partneriverkostonsa kautta.

Yhteystiedot:
Rami Sirkiä
Toimitusjohtaja, Lean-agile -transformaatiot
040 731 9602
rami.sirkia@nitor.com

Lisää Nitorista:

Nitor on Digitaalinen insinööritoimisto, joka on sitoutunut kestävään digitaaliseen kehitykseen. Nitor kehittää liiketoiminnan tarpeisiin ja haasteisiin vastaavia ratkaisuja, joille asiakas saa ikuisen takuun. Nitorin Digitaaliset insinöörit valjastavat digitalisaation luovuudeksi, tuottavuudeksija uudeksi liiketoiminnaksi. Helsingissä ja Tukholmassa toimiva yritys työllistää kaiken kaikkiaan yli 200 asiantuntijaa. Ketterä työkulttuuri on osa ydintämme. Koulutustoimintamme tarjoaa syvällistä tietoa ja sertifiointeihin tähtääviä kursseja, joiden tavoite on ketterien ja lean-menetelmien laajamittainen hyödyntäminen. Vuonna 2007 perustettu Nitor on vuosien aikana palkittu mm. Red Herring Global Top 100 -voittajana, vuoden Tivi-yrityksenä ja sekä yhtenä Euroopan parhaista työpaikoista. www.nitor.com.