Netprofile 18.3.2021 12:56

Accenture tuo markkinoille uuden liiketoimintayksikön yhdessä VMwaren kanssa nopeuttaakseen siirtymää pilveen

Accenture ja VMware ovat laajentaneet kumppanuuttaan ja käynnistävät nyt erillisen liiketoimintayksikön, joka auttaa yrityksiä omaksumaan cloud first -strategian. Tarkoituksena on vauhdittaa siirtymää pilveen, rakentaa moderneja sovelluksia nopeammin ja käyttää pilveä innovaatioiden ja uusien skaalautuvien liiketoimintamallien perustana.

Uusi Accenture VMware Business Group on kahden yrityksen miljoonien dollarien investointi, joka jatkuu useita vuosia. Accenture ja VMware ovat tehneet yhteistyötä yli kahden vuosikymmenen ajan. Uusi liiketoimintayksikkö tuo yhteen asiantuntijat, jotka hallitsevat hybridipilven, pilvimigraation, pilven vaatiman sovelluskehityksen sekä tärkeiden teollisuudenalojen tietoturvan.

Liiketoimintayksikkö on myös osa vuonna 2020 käynnistettyä Accenture Cloud First -ryhmää. Accenture sijoittaa kolme miljardia dollaria uusiin toimintoihin, ratkaisuihin, kumppanuuksiin ja asiakassuhteisiin auttaakseen asiakkaitaan kehittämään ja hoitamaan liiketoimintaansa pilvessä.

“Pilvi muutosten hallinnan tehokkain työkalu”, sanoo Accenturen toimitusjohtaja Julie Sweet. “Kun yritykset lähivuosina kiihdyttävät siirtymistä pilveen ja kohti reunalaskentaa (edge computing), Accenture VMware Business Group auttaa niitä takaamaan nopeuden, mittakaavan ja tietoturvan, joita tarvitaan liiketoiminnan perusteelliseen uudistamiseen ja lisäarvon luomiseen.”

Accenture VMware -liiketoimintaryhmä investoi yhteiseen markkinointi- ja myyntiorganisaatioon, VMwaren teknologian käytön kouluttamiseen useammalle Accenturen työntekijälle ja uusiin VMware-teknologiaan perustuviin ratkaisuihin. Yritykset kehittävät myös erityisiä toimialaratkaisuja, kuten alustan teleyrityksille 5G- ja reunalaskentapalvelujen käynnistämisen nopeuttamiseksi.

“Vastatakseen nykypäivän yritysten vaatimuksiin yritysten on omaksuttava multicloud-strategia nopeammin kuin koskaan ennen”, sanoo VMwaren toimitusjohtaja Pat Gelsinger. “Asiakkaat ajavat sovelluksiaan yhä useammin yhdessä tai useammassa pilvessä, palvelinkeskuksessa ja reunalaskentaympäristöissä. Accenture VMware Business Group tuo yhteen maailmanluokan tiimit ja asiantuntemuksen, jota tarvitaan tänään ja huomenna yritysten nopeuden, ketteryyden ja sopeutumiskyvyn vaatimusten täyttämiseksi.”

Lue englanninkielinen tiedote kokonaisuudessaan täältä.

VMwaresta

VMwaren ohjelmistot pyörittävät maailman monimutkaista digitaalista infrastruktuuria. Yrityksen ratkaisut pilveen, sovellusten nykyaikaistamiseen, verkottamiseen, tietoturvaan ja digitaalisiin työtiloihin auttavat asiakkaita toimittamaan minkä tahansa sovelluksen mistä tahansa pilvestä mihin tahansa laitteeseen. VMware, jonka pääkonttori sijaitsee Kalifornian Palo Altossa, on sitoutunut toiminaan hyvien asioiden puolesta teknologiainnovaatioidensa ja maailmanlaajuisen vaikutuksensa kautta. Lisätietoja löytyy osoitteesta https://www.vmware.com/yritys.html