Netprofile 9.1.2020 15:57

Netprofilen osaava tiimi vahvistuu entisestään – tervetuloa Sanelma!

Sanelma ja Jali

“Oletko kissa- vai koiraihminen?” Tätä asiaa selviteltiin heti ensimmäisenä työpäivänä Sanelma Helkearon liityttyä tammikuussa osaavaan joukkoomme. Netprofile on Suomen ainoa, ja luonnollisesti myös menestynein, teknologia-alaan keskittynyt viestintätoimisto. Silti meillä puhutaan usein eläimistä; se saattaa kuitenkin olla “Apple vai Android” -kysymystä tärkeämpi, kun halutaan selvittää, mihin suuntaan uusi kollega on kallellaan.

Sanelman vastaus oli paljon puhuva. Hän kertoi, ettei ole eläinihminen lainkaan, mutta siitä huolimatta hänellä on kotona 95-kiloinen Irlannin susikoira. Siis ei-eläinihminen, jolla on kuitenkin lähes sata kiloa eläintä kotona! Kyseessä lienee siis erilaisiin haasteisiin siekailematta tarttuva ja uskalias tyyppi!

Ammatillisesti Sanelma on tehnyt pitkän uran media- ja markkinatutkimusalalla.

Sanelma on toiminut analyytikkona, konsulttina ja asiakasvastaavana, auttaen asiakkaita Suomessa ja ulkomailla koostamaan, tulkitsemaan ja hyödyntämään tietoa liiketoiminnassaan. Erityisesti Sanelman kirjalliset kyvyt, laaja suomalaisen yrityskentän tuntemus ja kansainvälinen kokemus ovat vahva lisä Netprofilen ennestäänkin kokeneeseen tiimiin. Netprofilella Sanelma liittyy sisältö ja PR -tiimiin, jota vetää Essi Isomäki

”Uskomme, että monipuolisen kokemuksensa ansiosta Sanelma pystyy luontevasti hyppäämään mukaan asiakastiimeihin ja ottamaan haltuun isompiakin kokonaisuuksia”, sanoo tiiminvetäjä Essi Isomäki.

Arkeensa Sanelma pyrkii perheen kanssa vietetyn ajan lisäksi mahduttamaan mahdollisimman paljon liikuntaa (CrossFit, tanssi, jooga), kuvataiteita (puupiirustus, metalligrafiikka) sekä luonnossa liikkumista (retkeily, hiihto).

”Jos aika- ja rahavarat antaisivat myöden, haluaisin laulaa, maalata, ommella ja matkustella enemmän”, Sanelma nauraa.

Resurssien rajallisuus on kuitenkin opettanut, että valintoja on tehtävä.

Sanelman valintoja ohjaavat ennen kaikkea avoimuus ja halu auttaa. Tämä lupaa hyvää myös Netprofilen asiakkaille: Avointa viestintää ja aidosti hyödyllisiä palveluja on nyt luvassa entistä enemmän, uusin voimin!