Essi Isomäki 15.8.2019 10:08

Netprofilen historian ensimmäinen harjoittelija on e-urheilullinen teologi

asms19_atte_haapalahti-6135

Historian lehdet havisevat: Meillä on aloittanut ihka oikea harjoittelija! Sara Järvinen opiskelee viimeistä vuotta teologiaa opettajalinjalla Helsingin yliopistossa. Viestintäalan työkokemusta hän on ehtinyt kerryttää kesätyötehtävissä Helsingin Seurakuntayhtymällä ja Innofactorilla sekä erilaisissa luottamustehtävissä ylioppilaskunnassa. 

Viime keväänä Sara suunnitteli ja toteutti Vihreiden eduskuntavaali- ja eurovaaliehdokkaan Fatim Diarran vaalikampanjoiden viestintää. Eduskuntavaalikampanja sai erityiskiitosta räväkkyydestään.

Kysyimme Saralta, millä mielin hän aloittaa nyt tutustumisen viestintätoimiston arkeen:

”On mahtavaa päästä oppimaan lisää viestinnästä ja vaikuttavien viestintäkampanjoiden tekemisestä! Erityisen upeaa on päästä tekemään hommia uusien teknologioiden piirissä. Odotan innolla, että pääsen heittäytymään kaikenlaisiin projekteihin.”

Vapaa-ajallaan Sara harrastaa esportsin seuraamista, Suomen suurimman tietokonetapahtuman Assemblyn järjestämistä ja Helsingin yliopiston yrittäjyysyhteisössä, Helsinki Think Companyssä, toimimista. Myös leipominen on lähellä Saran sydäntä.

”Tällä hetkellä pelipuolella odotan tiistaina 20. elokuuta alkavaa Dota 2 The International -turnausta. Viime vuonna turnauksen voitti OG, jossa pelaa myös kaksi suomalaista pelaajaa. Tällä kertaa mukana on suomalaisia samaisessa joukkueessa, mutta myös Chaos Esports Clubissa. Palkintopotti turnauksessa on yli 28 miljoonaa euroa.”

Tervetuloa jengiin, Sara!

Heti ensitöikseen Sara lähtee mukanamme Shiftiin, tule moikkaamaan Saraa siellä! 

OTA KAIKKI IRTI SHIFTISTÄ 2019

 

Kuva: Atte Haapalahti, Assembly 2019