Maisa Enqvist 6.5.2021 12:46

Netprofilen digitiimi kasvoi kahdella loistavalla osaajalla

Tällä viikolla työnsä talossa aloittivat somespesialisti Paula Penttinen ja viestinnän harjoittelija Sofia Väänänen. Paula tuo mukanaan vuosien kokemuksen sosiaalisesta mediasta ja digimaailman kiemuroista, kun taas Sofian journalismin opinnot ja aiemmat teknologiaviestinnän tehtävät tarjoavat vankan pohjan työhön Netprofilella. Kysyimme heidän mietteitään työn aloittamiseen sekä vapaa-aikaan liittyen.

Miltä nyt tuntuu? 

“Olen todella innoissani työstä Netprofilella. Uskon, että tulen oppimaan paljon uutta ja mielenkiintoista, sekä saamaan hyvät eväät viestinnän ja markkinoinnin kentällä työskentelyyn. Lisäksi työporukka Netprofilella on mitä mahtavin”, kertoo Sofia.  


Somespesialistimme Paula Penttinen

"Kiinnostukseni teknologiaan syttyi jo opiskeluaikoina. Fiilis Netprofilella työskentelystä on siis äärimmäisen innostunut! Tunnen ennestään pari netprofilelaista ja olen välillä ihaillen – joskus myös kateellisena – katsellut somesta, miten kivalta se on näyttänyt. Saa olla oma itsensä ja olla omatoiminen”, kertoo puolestaan Paula.

Mikä teknologiassa kiinnostaa?

“Teknologian avulla voimme vapauttaa aikaa ja resursseja tärkeämpiin asioihin, olivat ne sitten työasioita tai työn ulkopuolisia asioita, kuten perheen kanssa oleminen tai oman fyysisen hyvinvoinnin ylläpitäminen. Teknologia mahdollistaa myös laajemman tasavertaisuuden ja tasa-arvoisuuden, kun töitä voi tehdä yhä monimuotoisemmilla tavoilla”, selittää Paula innostuneesti. 

“Teknologiassa kiehtovaa on juuri se, miten jatkuvassa murroksessa se on. Uusia innovaatioita ja ratkaisuja kehitetään paljon, jonka vuoksi täytyy olla mukautumiskykyinen”, sanoo Sofia. 
 

Mistä haluaisit oppia lisää?

”On todella kiintoisaa päästä lähemmin tutustumaan B2B-puolen teknologiaratkaisuihin. Lisäksi haluan syventää osaamistani dataohjautuvuudesta ja analytiikan seurannasta. Pidän salapoliisikertomuksista ja analytiikan tutkailu, jos mikä, on lähellä oikean elämän salapoliisityötä. Pienet, harmaat soluni oikein kehräävät jo ajatuksesta”, Paula myhäilee. 

Viestinnän harjoittelija Sofia Väänänen

“Hyppään mielelläni mukaan itselleni tuntemattomiin asioihin, sillä haluan oppia uutta. Omiin vahvuusalueisiini kuuluvat etenkin kirjoittaminen sekä sosiaalisen median sisällöntuotanto. Lisää kokemusta toivon saavani muun muassa somemainonnasta, strategiatyöstä sekä siitä, miten tuloksia mitataan”, kertoo Sofia. 

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?

“Vapaa-aikani kuluu rikospodcasteja kuunnellessa sekä kokkaamisen, leipomisen ja ulkoilun parissa. Talvella yritän myös lasketella – vaikkakin huonolla menestyksellä”, naurahtaa Sofia.

“Kulutan aikaani työn ulkopuolella pelaten, kokkaillen, kuntosalilla käyden ja erilaisten käsitöiden parissa. Kerään esimerkiksi kiiltokuvia paperikalenteriini”, luettelee Paula. 

Koko Netprofilen väki toivottaa Paulan ja Sofian lämpimästi tervetulleeksi iloiseen joukkoomme. Mikäli sinä haluat pysyä kärryillä Netprofilen arjesta, tilaa uutiskirjeemme – se ilmestyy sopivan harvoin ja on täynnä silkkaa asiaa! 

Tilaa uutiskirjeemme!