Maisa Mattila 15.2.2018 15:08

Minne vie konsultin tie tänä vuonna?

uros-jovicic-320023

Vuosi 2018 tuo tullessaan ainakin rakkautta jopa viidelle eri horoskooppimerkille, mielenkiintoisia innovaatioita tieteen ja teknologian saralla sekä uudistuksia kuntaverotuksessa. Meille netprofilelaisille vuoden vaihtuminen tietää myös vaikeita valintoja, kun uudet Netprofile Tour -kohteet pitäisi saada kiinnitettyä firman reissukalenteriin.

Netprofile Tour 2018 vie väkemme markkinointi- ja teknologia-alan kiinnostavimpiin tapahtumiin ympäri maailman.

Omalta osaltani matkakohde on vielä lukitsematta, mutta syyskuun alussa Bostonissa järjestettävä Inbound 2018 kutkuttaa. Viime vuoden Inboundissa ihastuin erityisesti tapahtuman monipuoliseen sisältöön, toimiviin järjestelyihin ja Michelle Obamaan – eikä Bostonin mereneläviin ja hampurilaisiin keskittyneessä ruokaskenessäkään ollut valittamista.

Osa meistä on kuitenkin toiminut nopeasti. Lentoja, majoituksia ja tapahtumalippuja vilisee firman luottokorttilaskulla niin, että talousosastoa melkein huimaa.

Pidä siis silmäsi auki – ainakin näissä tapahtumissa voit tänä vuonna törmätä aikuisten oikeaan netprofilelaiseen!

  • SXSW: teknologiaan, kulttuuriin, interaktiiviseen mediaan, tarinankerrontaan, markkinointiin ja moneen muuhun asiaan keskittyvä spektaakkeli Austinissa, Texasissa. Maailman nimekkäimmät puhujat tämän päivän bisneksen ja taiteen eri osa-alueilta sivistävät ja viihdyttävät tapahtumavieraita peräti 1,5 viikon ajan.
  • InOrbit: markkinointi- ja kasvuretriitiksi itseään kutsuva tapahtuma Sloveniassa. InOrbitin agendalta löytyy kiinnostavia puheenvuoroja ainakin digitaalisesta kehonkielestä, chatboteista, SEO-testaamisesta ja ajasta digimarkkinoinnin kuoleman jälkeen.
  • DMWF London: digimarkkinoinnin ammattilaisten kokoontuminen Lontoossa. Sisältö- ja someasioiden lisäksi tilaisuudessa pääsee nauttimaan dataan ja uuteen teknologiaan liittyvistä puheenvuoroista.
  • Social Media Week LA: Los Angelesin palmujen alla järjestettävä sosiaalisen median festivaali. Tarkka agenda on vielä julkaisematta, mutta vuoden 2018 teemana on closer, jonka kerrotaan liittyvän konfliktiin yksilöllisyyden ja yhteisöllisyyden välillä.
  • Web Summit: maailman suurin teknologiatapahtuma Portugalin Lissabonissa. Myös Web Summitin tulevan vuoden ohjelma on vielä julkaisematta, mutta menneinä vuosina tapahtuman lavalle ovat nousseet kaikki Elon Muskista Al Goreen ja Bonosta Arianna Huffingtoniin.

Pelkästään omaksi iloksi oppeja ei tietenkään lähdetä hakemaan, vaan Netprofile Tourien henkeen kuuluu, että omalla reissulla omaksutut asiat jaetaan eteenpäin. Jos et malta odottaa, mitä oivalluksia tämän vuoden reissut tuovat tullessaan, tutustu aiempien vuosien reissuilta tekemiimme blogeihin ja podcasteihin tai lataa Markkinointiviestintä murroksen kourissa -selviytymisoppaamme!

Lataa Netprofile-tour opas